Geografi

Mols og Mols Bjerge?

11. juni 2012 af KrebsenJulie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.

Jeg er så heldig at skulle til eksamen i naturgeografi, hvor jeg så har trukket mit emne idag. Jeg har fået noget om Mols og den glaciale landskabsserie.

Opgavebeskrivelsen lyder således:

Mols er et karakteristisk istidslandskab på det sydlig Djursland. Området indeholder Mols Bjerge som er en mulig nationalpark. Området har stor rekreativ værdi.

Du skal give en landskabanalyse i hvilken du udpeger landskabsformer og forklarer dannelsen af disse. Endvidere skal du give en redegørelse for udnyttelsen af landskabet både i form af ressourcer og bebyggelse.

I din disposition for besvarelsen af den stillede opgave inklusiv det materiale, der tænkes inddraget i opgavens besvarelse, skal du bl.a. inddrage geofaglige begreber som isfremstød, glacial landskabsserie, fysisk planlægning, samt udpege udvalgte landskabsformer på kort. 

.....

Ja, jeg har forstået hvilke landskabsformer der er ved Mols Bjerge, men jeg kan ikke finde ud af at tegne dem ind på et kort. Er der nogle der har har lyst til at hjælpe mig så vil jeg være lykkelig, og i hvert fald sende et eksempel, så jeg kan finde ud af hvor det hele befinder sig. 

Tak på forhånd.


Skriv et svar til: Mols og Mols Bjerge?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.