Support

Fornærmende indlæg bedes slettes

17. juni 2012 af Rasi1 (Slettet)

Hej

Jeg ønsker dette indlæg slettet, da jeg synes, at personen har spurgt ondt og uden omsorgshed om ting, jeg er blevet ked af, som fx, om jeg har oplevet sociale problemer? Det synes jeg ikke, man skal spørge om på den måde, som det fremgår af personen gør det på!

I desperat forsøg på at slette indlægget har jeg slettet mit profil. Jeg troede nemlig, at indlægget ville blive slettet, hvis mit profil også blev slettet, men det gjorde det ikke. I stedet har jeg læst, at chikanerende indlæg vil blive slettet at studieportalen, hvis man anmeldte det. Derfor har jeg fulgt rådet og ønsker dette indlæg slettet:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1212532

Jeg håber virkelig I kan løse problemet! Jeg har haft det skidt med mig selv siden de onde spørgsmål!

Tak på forhånd! :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. juni 2012 af Crazyguitarman (Slettet)

Der var ingen onde spørgsmål. Tværtimod var det spørgsmål der blev stillet for at hjælpe dig. Der kom så nogle kontante informationer, som er mere eller mindre rigtige. Men jeg læser det hverken som fornærmende, eller ondt.

Hvorfor får du det dårligt af dem?


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. juni 2012 af Nilletøz (Slettet)

Spørgsmålene er på ingen måde ment ondt, men de har til gengæld været der i et forsøg på at være opklarende omkring din situation. Som #1 skriver, så var min intention at hjælpe dig. Når du så svarer mig useriøst og ikke giver mig noget at vejlede dig ud fra, så valgte jeg i stedet at skive en redegørelse af, hvad jeg formoede, der måske kunne være i vejen. Det er hverken ment ondt eller rammende på dig - det skulle ses som en palet af ting, der kunne være forklarende ud fra mine tanker om, hvad der måske gjorde, at du ønskede en ny klasse. Måske passer noget, måske passer alt og måske passer intet. Det er dig, der ved det. Jeg er jo nødt til at gætte mig frem, når du giver så lidt at arbejde med og ønsker vejledning. Jeg er ked af, hvis du har haft det skidt med dig selv efterfølgende, og det har bestemt ikke været min hensigt. At du så vælger at slette din bruger og forsøger at slippe af med indholdet i stedet for at fortælle mig det, er jeg om muligt endnu mere ked af.


Skriv et svar til: Fornærmende indlæg bedes slettes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.