Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

EØ eksamen stx

17. juni 2012 af kidmartion (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der ved hvordan Erhvervsøkonomi eksamen foregår på STX , c-niveau ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2012 af PrincessConsuelaBananahammock (Slettet)

Jeg var oppe i EØ sidste år, og der kom jeg ind, trak en tekst med tre spørgsmål, som jeg skulle svare på - først et teoretisk, og så to der inddragede teksten/casen. Jeg mener, jeg fik 50 minutters forberedelse...


Svar #2
17. juni 2012 af kidmartion (Slettet)

vi har kun 30 minutters forberedelse, men hvad bliver der lagt mest vægt på ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. juni 2012 af PrincessConsuelaBananahammock (Slettet)

Min lærer lagde mest vægt på, at jeg kunne teorien, og at jeg kunne anvende den på casen..


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. juni 2012 af kris02 (Slettet)

Jeg var oppe sidste fredag, trak 2 artikler, om iværksætteri, hvoraf jeg så fik 3 spørgsmål. Det handler meget om at kunne bruge nogle modeller på den / de artikler man trækker, altså at kunne sit baggrundsstof. 

Derudover er det også godt hvis du kan videreperspektivere det, for mig var det oplagt at der kunne være meget konkurrence på markedet, og nogle ville måske tage kopiere det de havde valgt at lave, fordi et patent er utroligt dyrt. 

Derudover havde jeg også selv lavet en opgave, hvor jeg selv havde startet en virksomhed op, altså brugte jeg de første 8 minutter på det, også skulle jeg fortælle om artiklen efterfølgende. 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. juni 2012 af Femaguno (Slettet)

Jeg skal op i EØ på tirsdag. Jeg ved, at der findes to prøveformer - A eller B. Jeg skal op i prøveform B, som indebærer, at jeg i halvdelen af eksaminationstiden skal fremlægge om et innnovationsprojekt, vi har arbejdet med tidligere på året. Den resterende tid benyttes på et emne (med tre underspørgsmål), som jeg har trukket forinden eksamen, og som jeg har haft 30 min. forberedelsestid til. Mit gæt er, at prøveform A er den mere "traditionelle", som udelukkende er baseret på et udtrukket emne. 

 

Hvis jeg vil dig, vil jeg undersøge, hvorvidt det er prøveform A eller B, der eksamineres i. Du kan læse alt om EØ ved at søge på "erhvervsøkonomi bekendtgørelse" på google. :-)

 

Pøj, pøj med eksamen!


Skriv et svar til: EØ eksamen stx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.