Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Stigning i procent

18. juni 2012 af Usser (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Årets resultat i 2011= 10.565

Årets resultat i 2010= -75.846

 

Hvor meget stiger den med?

kan det passe det er--> (10.565/-75.846-1)*100= -113,93

 

Er der en der kan kigge på det og se om jeg gøre det rigtige?

 

På forhånd tak!

 

Usman Malik


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2012 af Frida96 (Slettet)

Formlen man altid bruger i forhold til det, og som jeg kan se, også er den du har brugt, hedder jo:

(nuværende værdi/præværdi)*100 %

 

Så jeg vil da skyde på, du har gjort det rigtigt.

 

Er du i tvivl, fordi et er et negativt tal, du arbejder med?

 

:)


Svar #2
18. juni 2012 af Usser (Slettet)

Ok så er det den rigtige formel jeg har brugt... men vil det så sige at resultatet er at den er steget med 113,93 % i forhold til 2010?

og hvorfor giver det et minus resultat når man kan se det stiger?

 

På forhånd tak!

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. juni 2012 af Frida96 (Slettet)

Hov, nej! Formlen hedder: (forskel/præværdi)*100%

 

så altså man finder stigningen, og dividerer det med præværdi og ganger med 100 %

 

Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg skrev det andet, men denne her er i hvert fald den rigtige. :)

 

Men du har ret, det bliver jo ikke et minustal... jeg kigger lige på det, men skal til at spise aftensmad, så jeg skriver lge bagefter ;)


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. juni 2012 af Frida96 (Slettet)

ved bare at se på tallene, ville jeg sige, at den var steget noget i retning af 800 %.

fordi den nuværende værdi er ca. 10.000, hvilket er ca 8 gange så meget, som minus ca. -70.000

 

prøv lige at se, hvad du får det til, med den rigtige formel, selvom det bliver et minus tal....

 

men jeg tænker lige over den, mens jeg spiser :)


Skriv et svar til: Stigning i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.