Latin

Infinitesimalregning

21. juni 2012 af kukurkurt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er (∫ f(x) dx)' lig med og hvorfor?

 

Samt: Differentier og integrer den sammensatte funktion g(x) = cos(3x-1)

 

TAK!


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juni 2012 af mathon

                        
                             (∫ f(x) dx)' = f(x)

    fordi integration og differentiation er infinitesimalregningens omvendte "matematiske operationer"


Svar #2
21. juni 2012 af kukurkurt (Slettet)

Men hvilket bevis vil dække det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. juni 2012 af mathon

 

                                      (F(x)) ' = f(x)

                                      (∫f(x)dx) ' = f(x)


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. juli 2012 af jbmm (Slettet)

Hvad har det med LATIN at gøre? Ja, jeg spørger bare!!


Skriv et svar til: Infinitesimalregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.