Matematik
Eksamensopgave 4.035
04. september 2005 af
signemi (Slettet)
Har brug for hjælp til løsning af denne ligning:
L(x)=50
L(x)=100*e^ (0,0005*(1-x)-0,000867*(1,0914^x -1,0914))
L(x)=50
L(x)=100*e^ (0,0005*(1-x)-0,000867*(1,0914^x -1,0914))
Svar #2
04. september 2005 af signemi (Slettet)
hmm jeg har regnet hertil og kan ikke komme længere...hvordan får jeg f.eks det opløftede x til at komme ned foran 1,0914? Jeg kan selvfølgelig også starte med at dividere med 100, og skal jeg så derefter bruge ln på f.eks e og 0,5?
Svar #3
04. september 2005 af signemi (Slettet)
hmm jeg har regnet hertil og kan ikke komme længere...hvordan får jeg f.eks det opløftede x til at komme ned foran 1,0914? Jeg kan selvfølgelig også starte med at dividere med 100, og skal jeg så derefter bruge ln på f.eks e og 0,5?
Skriv et svar til: Eksamensopgave 4.035
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
