Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp med økonomi

21. juli 2012 af hejmed0 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle, jeg er en ambitiøs ung mand som har store planer med et kæmpe projekt(worldwide), som jeg har arbejdet på i flere år.
Jeg har midlerne til at det kan lade sig gøre, men det eneste jeg mangler er en samarbejdspartner som har økonomien til at hjælpe mig økonomisk. Skriv hvis du er interesseret. Projektet er teknologi(inde for apps, Iphone). Jeg kan desværre ikke skrive mere om det, da jeg ikke har patenteret det endnu. Du er meget velkommen til at skrive til mig, så vi kan få arrangeret et møde, og du vil få mere af vide om projektet. (det primære jeg mangler er økonomien og reklamation)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juli 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mon ikke du skulle antyde størrelsesordenen af den økonomi, du søger hjælp til? Drejer det sig om 10.000 kr eller 10 mio kr?


Svar #2
21. juli 2012 af hejmed0 (Slettet)

Nok mellem 5-10 mio. da der nok skal handles med Kina


Brugbart svar (3)

Svar #3
21. juli 2012 af ThymsB (Slettet)

Meget genialt at lave dette opslag på studieportalen, hvor alle med garanti er rige (frem for fattige studerende). You will be sure to find a person wiling to support with funding!

I øvrigt et meget professionelt skrevet opslag til et økonomisk bidrag i den størrelsesorden, må man sige.

Hehe, dette må være en "troll".

 


Svar #4
22. juli 2012 af hejmed0 (Slettet)

Take it or leave it. Jeg skal have fundet en, som er interesseret i at investere i mit projekt.


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. juli 2012 af ThymsB (Slettet)

Jamen, fair nok. jeg vil anbefale dig at lave et opslag på et mere sriøst site end studieportalen. Og så vil jeg anbefale dig at skrive en noget bedre præsentation, som fremstår langt mere professionel. Det er jo ikke ligefrem håndører du be'r om. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. august 2012 af fallesen (Slettet)

Hvis det er økonomisk støtte du er ude efter, hvad mener du så når du skriver "Jeg har midlerne til at det kan lade sig gøre"? At du selv kan bidrage med 5-10 mio??


Svar #7
12. august 2012 af hejmed0 (Slettet)

Det jeg mener med midlerne er, at jeg har folket til at kunne udvikle ideen.


Brugbart svar (1)

Svar #8
13. august 2012 af Roman Garcia

Det er det mest naive indlæg.

Der er ingen beskrivelse af projektet. Hvorfor den er målrettet kina. Businessmodel mangler. Hvorfor skal det være så dyrt, når det er en app.

Alt i alt er der ingen oplysninger. Derudover virker det meget useriøst at søge efter investorer på en studieside. Der er nok af investorer, hvis man har den rigtige ide. Eftersom, at du leder efter investorer på et studieside, så indikerer det, at der enten er tale om en dårlig ide, eller også er der ikke nogen ide. Begge disse muligheder virker mere sandsynlige end at der skulle være en god ide, som kunne vise sig at være profitabel.


Skriv et svar til: Hjælp med økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.