Latin

Fonemer?

19. august 2012 af mira4100 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Morfemer er de mindste betydningsbærende enheder i et ord, f.eks. præfikser (forstavelser), suffikser (efterstavelser) og fleksiver (bøjningsendelser).

Men hvad er fonemer? 

 

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2012 af mathon

morfem = sprogets mindste betydningsbærende tegn

fonem = mindste betydningsbærende enhed i et sprogs lydsystem


Svar #2
19. august 2012 af mira4100 (Slettet)

Altså ligesom.. mole, måle, mile, mule? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. august 2012 af jbmm (Slettet)

morfemer = mindste betydningsbærende enheder

fonemer = mindste betydningsadskillende enheder


Skriv et svar til: Fonemer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.