Andre fag

Noter på gym. ??

29. august 2012 af Unknownx (Slettet)

Hej alle sammen!

Jeg er i den dejlige situation at jeg lige er begyndt på Handelsgymnasiet, og i den forbindelse er det med at tage noter og holde orden i sine ting, virkelig begyndt at blive vigtigt for mig! Nogle notater tager jeg på computeren og andre noterer jeg ned på papir og gemmer i elastikmapper. Jeg ville bare høre hvor andre gør? Og hvordan i holde styr på de noter som evt. tages på com og dem i hånden?

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2012 af aidasharzad (Slettet)

Jeg tager de fleste noter på computeren. Jeg bruger word på mac, hvor man kan lave et notedokument, altså sådan så det ligner en notesblok. Der holder den selv styr på alle fagene, så jeg ikke behøver have et dokument til hvert fag :-) 


Svar #2
29. august 2012 af Unknownx (Slettet)

Ja okay, men det er vist noget man har på de nyeste MAC'S og sådan en har jeg ikke, selvom jeg dog har MAC :-) Men tak for dit input!


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. august 2012 af npcnb (Slettet)

Tror i mine 3 år på HHX aldrig jeg har taget en note i hånden, men sådan er vi jo så forskellige :)

På pc'en brugte jeg one-note, men hvis du er mac-bruger kan jeg anbefale evernote. Dog kan man ikke tegne i fri hånd såvidt jeg ved.


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. september 2012 af Hijsa

Jeg gør ligesom dig #0, nogle noter tager jeg på computeren (fag som kræver at man skriver meget som, historie, geografi, biologi). Når det er fag som matematik eller kemi så tager jeg og skriver noterne i hånden, det er meget lettere når man skal tegne skitser og sådan.

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. september 2012 af IsabellaFF

Jeg tager som regel noter på computeren i dansk, historie, biologi, og sådan nogle fag, og i matematik, kemi, fysik og tysk skriver jeg i hånden, da jeg synes det er letttere, især i kemi og fysik.


Skriv et svar til: Noter på gym. ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.