Studér i udlandet

SU til associate degree?

23. oktober 2012 af Jensen2506 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 

Hej

Jeg er i fuld gang med at planlægge 2 års studier på Community College i USA. Jeg skal afsted sommeren 2013, men som i nok ved tager det altid SU styrelsen 100 år at behandle ens ansøgning. Jeg ved derfor ikke, om jeg kan få min SU med til 2- og sidste år på College og da jeg skal ansøge snart, er det lidt usikkert og ret ærgeligt at skulle melde fra når man er blevet optaget pga manglende SU. 

Nogle der har været 2 år på Community College og fået deres SU med til det 2 år? Eller er der nogen der ved om det er helt umuligt at få den med? 

Mit College har en ret høj transfer procent hvis man kan sige det sådan, til et stort universitet i Los Angeles (kan ikke lige huske navnet). Hvis jeg er heldig at få et scholarship med mig fra Community College, har jeg mulighed for at tage en hel Bachelor i udlandet og derved været sikret min SU. 

Men jeg kan jo ikke garanetere SU styrelsen for, at jeg skal over og tage en hel uddannelse, da de sidste 2 år er noget jeg finder ud af i løbet af de første 2 år? 

 

Håber der sidder nogle kloge hoveder derude :-) 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2012 af JEEJ2008

Jeg har en associate degree fra et Universitet i USA. Jeg har fået SU til hele uddannelsen. Vær dog opmærksom på at når du får SU med derover så tæller det i klip.

Og hvis jeg var dig ville jeg også undersøge om hvorvidt uddannelsen fra USA kan bruges herhjemme.... det er nemlig rigtig meget nedtur at blive bombet tilbage til 10.klasse!

kontakt evt. også http://www.ui.dk/


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2013 af VindSusSmykke (Slettet)

Hej 

 Har du fået svar fra din ansøgning? Jeg har også søgt.

 

 

mvh.


Skriv et svar til: SU til associate degree?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.