Spansk

Spansk på c niveau.

08. december 2012 af raaambo (Slettet)

Hey, jeg håber at der er nogen som har tid til at rette det her! Taark!

1.voy a la casa porque, voy a llamar en una escula
2. soy en una fiesta con mi novia=
3. trabajas casi todo el dia,= jeg arbejder næsten hver dag
I. una lectora  mucho para estudia=    man læser meget for at studere)
II. compro fruta y tarta porque Jose tiene cumpleanos = jeg køber frugt og lagkage fordi jose har fødselsdag
III. Empezaran con que trabajan     =de begynder med at arbejde)

Jeg har skrevet oversættelsen op til nogen af dem tak på forhånd! ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2012 af jbmm (Slettet)

1.voy a la casa porque, voy a llamar en una escula???
2. soyforkert ord en una fiesta con mi novia=
3. trabajasforkert bøjet i person casi todo el dia,= jeg arbejder næsten hver dag
I. una?er 'man' en kvinde? lectoradette ord betyder ikke 'læse'  mucho para estudia estudiar (infinitiv efter para) =    man læser meget for at studere)
II. compro fruta y tarta porque Jose tiene cumpleanos/cumple años = jeg køber frugt og lagkage fordi jose har fødselsdag
III. Empezaranforkert bøjet con que trabajan a trabajar   =de begynder med at arbejde)


Skriv et svar til: Spansk på c niveau.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.