Andre fag
Fransk..
02. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Kunne ikke putter dette indlæg under fransk, da dette ikke eksisterer i kategorien endnu.
Fru Martin tilkaldte lægen, fordi hendes datter, Marie, havde ondt i halsen. Efter en omhyggelig undersøgelse forklarede lægen moderen, at det ikke var alvorligt.
Marie var ikke bange for lægen, og hun spurgte ham utålmodigt: ”Kan jeg gå i skole i morgen? Det er min bedste venindes fødselsdag. Jeg vil give hende nogle ringe, og de er så fine.” – ”Nej, min lille ven, jeg beklager, du må vente et par dage endnu.”
Mme Martin a appelé le docteur parce que sa fille, Marie, avait mal à la gorge. Après un examen médical soigneux le docteur a expliqué à la mère que ce n'était pas sérieux.
Marie n'avait pas peur du docteur et elle lui a demandée impatiemment: ”Est-ce que je peux aller à l'école demain? C'est l’anniversaire de ma meilleure amie. Je vais lui donner quelques bauges et ils sont si jolis.“ ”Non, ma petite amie, je suis désolé, tu dois attendre quelques jours encore.“
Fru Martin tilkaldte lægen, fordi hendes datter, Marie, havde ondt i halsen. Efter en omhyggelig undersøgelse forklarede lægen moderen, at det ikke var alvorligt.
Marie var ikke bange for lægen, og hun spurgte ham utålmodigt: ”Kan jeg gå i skole i morgen? Det er min bedste venindes fødselsdag. Jeg vil give hende nogle ringe, og de er så fine.” – ”Nej, min lille ven, jeg beklager, du må vente et par dage endnu.”
Mme Martin a appelé le docteur parce que sa fille, Marie, avait mal à la gorge. Après un examen médical soigneux le docteur a expliqué à la mère que ce n'était pas sérieux.
Marie n'avait pas peur du docteur et elle lui a demandée impatiemment: ”Est-ce que je peux aller à l'école demain? C'est l’anniversaire de ma meilleure amie. Je vais lui donner quelques bauges et ils sont si jolis.“ ”Non, ma petite amie, je suis désolé, tu dois attendre quelques jours encore.“
Svar #1
02. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Der er mange grammatikfejl..Specielt bøjningsfejl..Jeg vil gerne rette den,men det bliver først senere, da jeg er ved at skrive 3 årsopgave i fransk.
Svar #2
03. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
Mme Martin a appelé le docteur parce que sa fille, Marie, avait mal à la gorge. Après un examen médical soigneux le docteur a expliqué à la mère que ce n'était pas sérieux.
Marie n'avait pas peur du docteur et elle lui a demandé impatiemment: ”Est-ce que je peux aller à l'école demain? C'est l’anniversaire de ma meilleure amie. Je vais lui donner des bagues et elles sont si jolies.“ ”Non, ma petite amie, je suis désolé, tu dois attendre quelques jours encore.“
-----------------------------------
Tillykke ! Du har faktisk lavet en fejlfri oversættelse.
Der var kun småting at rette , en ring = une bague, nogle = des (lyder bedre).
P.S. : Der findes forresten et fransk forum til fransk indlæg. Brug det, så har du flere chancer til at få svar.
Amitiés, Pierre.
Marie n'avait pas peur du docteur et elle lui a demandé impatiemment: ”Est-ce que je peux aller à l'école demain? C'est l’anniversaire de ma meilleure amie. Je vais lui donner des bagues et elles sont si jolies.“ ”Non, ma petite amie, je suis désolé, tu dois attendre quelques jours encore.“
-----------------------------------
Tillykke ! Du har faktisk lavet en fejlfri oversættelse.
Der var kun småting at rette , en ring = une bague, nogle = des (lyder bedre).
P.S. : Der findes forresten et fransk forum til fransk indlæg. Brug det, så har du flere chancer til at få svar.
Amitiés, Pierre.
Skriv et svar til: Fransk..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
