Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

differential

12. december 2012 af jeppe20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Bestem den løsning til differentialligningen


dy/dx=1/(cosh(y)*e^(2x) )


som opfylder betingelsen: y(0) = 0.

nogen der kan hjælpe med, hvordan jeg løser


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2012 af mathon

    separer de variable

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. december 2012 af mathon

    

                     cosh(y)dy = e-2xdx                         som integreret giver

                     ∫cosh(y)dy = ∫e-2xdx

                    sinh(y) = -(1/2)•e-2x + C

 

 

                    


Svar #3
12. december 2012 af jeppe20 (Slettet)

lægger man altid c til når man integrer dx?

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

I princippet er der en ubestemt konstant på både venstre og højre side, men sædvanligvis vælger man at kombinere de to i een konstant på højre side.


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.