Religion

Indefra og udefra synsvinkel

16. december 2012 af ArtificialFacts (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.

 

Jeg er i fuldt gang med en større opgave omkring islamisk fundamentalisme. Imens jeg sidder og behandler nogle tekster af Karen Armstrong, bliver jeg lidt i tvivl om, om hun som forfatter har en subjektiv eller objektiv tilgang, til det hun skriver. Er der en der kan forklare mig, hvordan jeg i hendes argumentationer kan skildre mellem hvilken måde hun skriver på? Altså mht synsvinkel etc.

 

Venlige hilsner,
Melisa


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2012 af hellerup2900 (Slettet)

Jeg har ikke selv læst nogle bøger af Karen Armstrong, men jeg har hørt nogle bekendte fortælle, at hun er objektiv i en stor del af hendes arbejde. Det er dog vigtigt, at du ikke kun forholder dig til en kilde, men istedet sørge for at søge bredt.

I forhold til synsvinkel bruger hun "jeg", "dem", "de" eller "deres" når hun omtaler muslimer/religion islam eller fundamentalister. Dette siger meget omkring måden hun har forarbejdet det på.


Svar #2
16. december 2012 af ArtificialFacts (Slettet)

Tak for svaret :-)

Hun bruger vel i princippet en udefra synsvinkel eftersom, at hun hverken er muslim eller ekstremist. Vil prøve at finde nogle konkrete steder hvor hendes synsvinkel kommer til udtryk 


Skriv et svar til: Indefra og udefra synsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.