Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

V.Ø. Hjælp

17. januar 2013 af køe (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Salgspris, kr.   3.000
Indkøbspris pr. stk., kr.   1.800
Hjemtagelsesomkostninger pr. stk., kr.   300
Salgsprovision, procent   3
Fast månedslån sælgere, kr.   18.000
Afsætning, stk.   2.000

 

nogen der kan fortælle mig hvilke af de ovenstående der er variable omkostninger?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2013 af Gallagher (Slettet)

Variable omkostninger er de omkostninger der følger omsætningen. I en butik er det f.eks. det man giver for de varer man sælger, der er en variabel omkostning, mens huslejen hører under faste omkostninger.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. januar 2013 af Nielsen1981 (Slettet)

VO =indkøbspris+hjemtagelsesomkostninger+salgsprovision(3% af 3000 kr=90kr)

samlet VO 1800+300+90=2190kr. 


Skriv et svar til: V.Ø. Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.