Projektopgaven (9. kl.)

IDÉER TIL FREMLÆGGELSE!!!!

20. januar 2013 af julienordlund - Niveau: 9. klasse

Hej!

Min veninde og jeg har lige lavet vore 9. kl. projekts produkt - nemlig denne her hjemmeside - http://web-side.dk/Websites/My21/ . Vores hovedemne er "Det 21. århundrede", og vores undermne er medier.

Vi skal fremlægge i næste uge, og vi er 100% enige om at det ikke skal være den gamle sag - powerpoint og oplæsning. Problemet er, at vi overhovedet ikke har nogen idé til hvad vi kan gøre, så derfor har vi virkelig brug for hjælp!!!

Vi vil gerne have at den bliver anderledes, men stadig tager udgangspunkt i vores hjemmeside, og så selvfølgelig at den er indholdsrig.

Vi er VIRKELIG desperate - SÅ KOM MED ALLE IDÉER, VI MODTAGER SELV DE SKØRESTE!!!!

Mvh. de desperate! :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
20. januar 2013 af ntrbd (Slettet)

Et produkt bliver kun godt, hvis det har relevans, og hvis det er fundet på af jer selv. I må lave en mindmap, eller noget. I vil have spændende og nye fremlæggelsesmetoder - den eneste måde, man kan finde på dem, er ved at tænke selv. Nu kender jeg ikke jeres problemformulering, men jeg ville plukke en del af fremlæggelsen ud og lave den til et medie, hvis man kan sige det sådan. I stedet for at I, i den periode, snakker foran klassen, kan I få jeres budskab ud gennem små videoklip, hjemmelavede avisartikler, sms-er, etc. En verden udelukkende af medier, så publikum føler hvordan, det er. Men jeg ved jo ikke, om I finder det spændende, eller om jeres problemformulering omhandler noget helt andet. 

 

Held og lykke!


Brugbart svar (4)

Svar #2
22. januar 2013 af 2g,eren (Slettet)

Istedet for at bruge det ''gamle'' powerpoint så brug: Prezi


Brugbart svar (4)

Svar #3
22. januar 2013 af Hebi

Jeres problemformulering ser spændende ud, og jeg syntes egentlig det ser fornuftigt ud taget i betragtning af, at niveauet er 9. klasse. Nu er jeg personligt en stor tilhænger af powerpoint så jeg ville i høj grad foreslå at i brugte powerpoint, hvis ikke helt så delvist som et supplement. En god fremlæggelse må godt indeholde små twists og sjove ting, men bør også indeholde noget ''seriøst'', så pas på det ikke går op i hat og briller.

Når i nu taler om det vi kalder det senmoderne/postmoderne samfund, er det fornuftigt at i nævner programmer som paradice, medier som facebook osv. men i bør (hvis i vil have en høj karakter) også indhente viden fra en specialist eller 2. Thomas Ziehe er her en specialist på området som i kan komme ind på, han har en lang række teorier om hvorfor vi som unge i det 21. århundrede har et behov for at være egocentrerede og vise os selv frem, eller som han kalder det: ''At være narcisistiske''. I kan evt. prøve at google hans navn, så finder i en del. Jeg tog udgangspunkt i ham til min eksamen i psykologi fra gymnasiet, som også handlede om det postmoderne/senmoderne samfund (21. århundrede).


Svar #4
29. januar 2013 af julienordlund

Tusind tak for jeres svar - de var særdeles brugbare!

Vi fremlagde i sidste uge, og vi har en rigtig god fornemmelse med det.

Vi valgte at lave en falsk identitet på facebook, og brugte den som vores udgangspunkt, altså vi fortalte ud fra den her person. Så når vi fortalte om digitale medier, fortalte vi hvilke ting hun interresrede dig for, for det havde hun "slået op" på sin profil,osv. Det fungerde rigtig godt, så nu venter vi bare på karakteren.

Igen, mange tak for svarene :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2019 af Steffenf

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2019 af Steffenf

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. juni 2019 af Steffenf

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. juni 2019 af Steffenf

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #9
15. juli 2019 af Steffenf

Slettet

Skriv et svar til: IDÉER TIL FREMLÆGGELSE!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.