Projektopgaven (9. kl.)

Projektopgave - innovation?

25. januar 2013 af DeinaK (Slettet)

Hej,

 

Jeg har projektopgave nu i 9. med fokus på innovation og nytænkning, men min gruppes originale idé er faldet til jorden, og vi er gået fuldstændig i stå. Er der nogen, der har nogle gode forslag til problemstillinger/emner/produkter, der kan kategoriseres som innovative, eller hvor produktet i hvert fald er innovativt tænkende? Det kan være om alt indenfor fx velfærd, teknologi, videnskab - whatever!

Gerne noget der kan bruges i lokalsamfundet, men dette er ikke nødvendigt! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2013 af MOEFKKS (Slettet)

Hej

Jeg faldt lige over din mail og synes, at den fortjener et svar.

Jeg har et firma, der arbejder med innovation og produktudvikling for flere store virksomheder. Vi hjælper vores kunder med at udvikle idéer og derefter realisere dem.

Jeg vil gerne rose dig for at dele dit/jeres problem med jeres netværk. Det er en rigtig god måde at få indspark til en masse gode idéer. Der er efterhånden rigtig mange profesionelle opsamlingssteder for idéer og problemformuleringer f.eks. www.ideklinikken.dk, som er drevet af Aalborg sygehus. Idéklinikken er et sted hvor tilknyttede til sygehuset kan lægge problemer, og idéer til forbedringer op i et fælles forum, med henblik på at gøre forbedre sygehuset. Nogle af idéerne (hvis de er gode nok), bliver derefter produktudviklet og patenteret.

Jeg foreslår, at jeres projekt skal gå ud på at lave et lignende opsamlingspunkt for idéer og problemer i jeres nærmiljø, hvor jeres venner, familie, etc. kan gå ind og lægge deres idéer og problemer op. Idéerne skal så kunne katagoriseres alt afhængig af om det er specifikke produkter, services, forbedringer, etc. Der skal derefter være mulighed fro at komme med løsningsforlag, evt. rating af de bedste/dårligste idéer, etc. Det kunne også være, at I lavede en intern side til forbedringer af jeres egen skole på jeres skoleintra.

Når man fik udvalgt de bedste idéer kunne man derefter realisere dem. Så ville I få forbedret jeres nærmiljø.

Det var lige mit input til en idé. Jeg håber, at det kunne give lidt inspiration.

Held og lykke

Med venlig hilsen

Kristoffer Kelstrup Sabroe, partner MOEF A/S

www.moef.dk


Skriv et svar til: Projektopgave - innovation?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.