Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Karakter SSO/SRP

31. januar 2013 af thelolmaster (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg lavede denne SSO og regnede med noget mellem 4 og 10. Jeg har så fået 02, og jeg kan ikke få feedback på opgaven, da min lærer er på barsel.
Er der nogle som kunne kigge den igennem, og om i så kunne fortælle mig hvad det er jeg har gjort som har trukket så meget ned?

Lidt info: 
Jeg skrev i engelsk og historie
Min problemformulering var:

En redegørelse for Englands ekspansion med særlig fokus på efter 1850
At kigge på datidens selvforståelse af det Britiske imperium, samt vurdere den sproglige indflydelse den har haft, ved at bruge kildemateriale fra Kipling og Rhodes. 
Og vurdere den sproglige indflydelse den har haft.

Alt feedback er velkommen, jeg vil virkeligt gerne vide hvad jeg har gjort galt, tak.

-Adrian

Vedhæftet fil: SSO.docx

Svar #1
31. januar 2013 af thelolmaster (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe? Jeg har brug for at vide slemt det står til, da jeg overvejer at få den revurderet. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2013 af gvnl (Slettet)

Ærgeligt at du ikke kan få feedbeck fra din lærer, da det tit kan hjælpe en med forbedre sig til næste gang, men er der ikke en mulighed for at sende hende en mail eller noget?
Men ang. din opgave, så har jeg læst den hurtigt i gennem og det første jeg lagde mærke til var hvor ofte du havde henvist til wikipedia som kilde. Der ikke særligt mange lærere der specielt glade for wikipedia som kilder, og i historie er wikipedia især problematisk, forsi historie netop hovedsagligt fokusere på kildekritik. Selvom wikipedia kan være godt og korrekt, især den engelske version, kan alle skrive og ændrer siden uanset vidensniveau, så derfor er det ikke en særligt pålidelig kilde odg det ville være bedre hvis du havde henvist til det samme informationer fra et sted som fx. denstoredanske.dk.Udover det har du heller ikke skrevet dato for besøg af dine internetsider, samt at du har glemt at sætte årstal på nogle ting i din litteraturliste. Dette er formalia som nogle lærere, of nok især historielærere ser som vigtige, og det kan have være med til at trække ned. i opgaven er der også nogle små stavefejl, emen det er nok ikke det der har betydet det store. Men et andet problem er også at du citere engelsk tekst på dansk, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, da et af dine fag er engelsk. Opgaven skal selvfølgelig være på dansk, men citater skal være på originalsprog engelsk, nå dette er et af dine fag. Dette gør du dog også andrer steder, men så oversætter du citatet bagefter, hvilket er unødvendigt.
SSO er en formidlingopgave og der lægges vægt på evne til faglig fordybelse og formidling. Nogle steder i opgaven manglede jeg også lidt den røde tråd og opgaven begyndte meget brat, uden rigtig og komme med et indledende overblik til at starte med, der kunne have gjort det lidt mere flydende. I delen med sprogets idflydelse, kunne du måske have gået lidt længere ned og have beskrevet hvordn fx indien, har gjort engelsk til deres eget eller noget andet, da det redgørede sntes t fylde en del. men ellers virkede det som en meget fin opgave, og jeg har  svært ved at vurdere om overnævnte er nok til at trække den ned på et 02, eller om du evt. kunne risikere en 00 i en revurdering(tror jeg dog ikke) men håber at du kan få fat på din lærer på en måde og få noget feedback. Men her fik du i hvert fald en smule feedback :)

.


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2013 af gvnl (Slettet)

Undskyld at der er lidt stavefejl, skrev det vist lidt for hurtigt :)


Svar #4
03. februar 2013 af thelolmaster (Slettet)

Mange tak, jeg tror jeg prøver at få den revurderet. Tager bare chancen, så må jeg se hvad der sker. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2016 af Cupra (Slettet)

Hejsa. kan se det er et par år siden du lavede denne SSO, men vil alligevel kommentere. 

Generelt en dårlig opgave, der er ingen rød tråd, man bliver faktisk ret forvirret af at læse opgaven. Dit sprog er heller ikke særlig godt, du starter din opgave med en sproglig katastrofe - "Det begyndte med, at i det 17. århundrede, at en nations værdi ikke bare bestod af...." Din indledning er heller ikke særlig fyldestgørende.

Din abstract skal være et resume af din opgave, men du ender med bare at beskrive, hvad det britiske imperium var. Det kunne lige så godt være kopieret fra en eller anden webside. 

På side 3 nævner du flere historiske begivenheder, bla. "den gloværdige revolution", uden at bruge et sekund på at forklare hvad hulen det er. Du forvirrer mig for alvor her.

Man skal kunne læse indledningen, og konklusionen alene, og derudaf læse hvad du er gået i dybden med. Det eneste du laver i de to dele er at give en kort beskrivelse af det britiske imperium. 

Den opgave er i min verden til dumpekarakter. Den bærer præg af at du ikke har gidet give dig til til at sætte dig ind i stoffet. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2016 af Stats

Som supplement til #5

Generelt overholder din SSO ikke formalia mht. kilder.

Eksempel på kilde i litteraturliste:
Jensen, Iben: Grundbog i kultur forståelse. Side 75-86. 2. udg. samfundslitteratur, 2013.

Eksempel på brug af kilde:

Bla bla bla bla bla2

2 Iben Jensen, 2013, s. 75-86

Internetsider har også bestemte formalia.

Danmarks Radio: Meteoritstumper kan give stor findeløn. Udgivet af Theis Stenholt Engmann. Sidst opdateret: 07.02.2016. Internetadresse: http://www.dr.dk/nyheder/viden/naturvidenskab/meteoritstumper-kan-give-stor-findeloen - Besøgt d. 07.02.2016

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Karakter SSO/SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.