Projektopgaven (9. kl.)

Børnearbejde

11. februar 2013 af line2josephine (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej :-) Jeg skal lave et projekt om børnarbejde i Cambodja. Mit projekt skal indholde en fremlæggelse, herunder et produkt og tilsidst en synopsis. Jeg har allerede nu fået lidt hjælp med mit produkt, hvor jeg skal interviewe en, der har været påvirket af børnearbejde. Hvis I har nogle gode idéer til et produkt, må I meget gerne skrive det. Jeg skal jo både fremlægge og lave en synopsis - Har I nogle idéer til hvordan jeg skal dele det op? Hvad skal jeg fremlægge om og hvad skal jeg skrive om i min synopsis? Håber I vil hjælpe - På forhånd mange tak! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2013 af LauraPetersen (Slettet)

Du kan fremlægge i PowerPoint ;)


Svar #2
11. februar 2013 af line2josephine (Slettet)

Det havde jeg også tænkt, men min lærer har sagt, at det skal være et håndgribeligt produkt :-)


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. februar 2013 af Thinkpositive (Slettet)

Hej :)

Du kan lave en video ud af interviewet og en brochure som indeholder noget statistik om børnearbejde... Og det er godt at du allerede overvejer en powerpoint... 

Hvad det angår din synopsis, så skal du i den skrive de HV-spørgsmål du vil besvare og undersøge nærmere... Og det er disse HV-spørgsmåls svar du fremlægger om, altså hvad du er kommet frem til :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2020 af Cait1234

Hej.

Vi er 3 piger, som også har om børnearbejde. Vi så at du har skrevet at du har interviewet en der har været påvirket af børnearbejde. Vi er meget interesseret i at interviewe samme person, så hvis du stadig har oplysninger eller kan huske hvor du har fundet personen, må du meget gerne svare:)


Skriv et svar til: Børnearbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.