Studievejledning

studieretning STX

09. april 2013 af SSunshine (Slettet)
Hej. Jeg skal starte på STX efter sommerferien. Normalt får jeg 7 eller over i matematik. Jeg har tænkt mig at vælge den studieretning, der hedder: Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B. Jeg har hørt at matematik på A niveau er svært. Er det rigtigt eller skal man bare følge rigtig godt med fra starten, så man forstår det? Håber i vil hjælpe mig. Tak på forhånd. :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2013 af peter lind

Det er ret individuelt hvem der finder matematik svært, så det er umuligt at svare på. Man skal følge godt med fra starten. Hvis man i det nye stof, har brug for noget tidligere, som man ikke kender, forstår man ikke det nye og får et nyt hul. Det samme gælder fysik.


Svar #2
09. april 2013 af SSunshine (Slettet)

Ok, mange tak for hjælpen. :-)

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2013 af LuppeMuppe (Slettet)

Hej

Jeg skal også på STX næste år, og har valgt bioteknologi linjen. Mit spøgersmål er hvad har man af muligheder efter studentereksamen? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2013 af Hebi

Medmindre du vil tage en videregående uddannelse, er STX ikke meget værd. Hvis dine planer var elevstillinger, havde HHX været et langt bedre valg. STX giver adgang til alle videregående uddannelser, med de begrænsninger dine fag stiller. Hvad havde du overvejet at uddanne dig som?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2013 af LuppeMuppe (Slettet)

Jeg vil gerne studere lægevidenskab.


Skriv et svar til: studieretning STX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.