Spansk

Hjælp til let spansk

24. april 2013 af CCSve (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har være fraværende pga af et længere sygedomsforløb, og ville være rigtig glad hvis nogen klogehoveder ville hjælp

mig
 

Det gælder de her sætninger, som skal oversættes til spansk:

1- Vi har været på ferie i Ecuador.

2-Det har været en lang rejse.

3-Der har været godt vejr hver dag.

4-Vi har også besøgt de indfødtes markeder.

5-Vi har haft en fantastisk ferie

Tak på forhånd!


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. april 2013 af jensenly (Slettet)

Førnutid = haber + participium

Det vil altså sige at du skal bøje haber (se evt. ordbogen.com) og sætte verbet på i participium:

For den første sætning er der altså udført følgende proces:

Haber i 1. person pluralis = Hemos

Participium = estar + ado = estado (se evt. s. 145 i Tag Tyren ved hornene (hvis du har fået udleveret den bog))

 

Vi har været på ferie i Ecuador = Hemos estado de vacaciones en Ecuador

Prøv at lave sætning to, og spørg gerne :)


Skriv et svar til: Hjælp til let spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.