Afsætning

Læge uddannelsen

25. august 2013 af ulykke (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg går en pige som går i 2g, og end jeg gik på sommerferie havde jeg et gennemsnit på 5,8 . Jeg ønsker at komme ind på medicin studiet, men det er stiget op på 11,1 og føler at jeg aldrig kan komme ind :/ men overvejer SDU eller Århus Universitet måske . Vil spg om jeg kan nå at komme ind på medicin hvis jeg tager mig sammen nu her i 2g ? håber jeg kan få nogle råd fra jer ? og er Medicin noget i vil anbefale ?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af JG0005

mit spørgsmål til dig: hvorfor vil du gerne læse medicin?


Svar #2
25. august 2013 af ulykke (Slettet)

Fordi jeg elsker at hjælpe mennesker :), og  gøre dem glade det er bare det storte gave man kan få  :) 

Jeg føler mig så motiveret og så glad ,når jeg tænker mig selv i den hvide kittel og hjælper mine egen patienter, selv at bare at drømme det er så fantastisk :)

Mit hjerte siger at læge uddannelsen er min vej :) Men min hjerne siger du er ikke god nok til at komme ind på studiet :/ ( karakter mæssigt ment )

Ved det lyder underligt , men føler det er kun det jeg vil og ikke andet. og når jeg så kommer i tanke om at jeg er god nok så begynder jeg at græde :( men det er kun det jeg vil og ikke andet .... 

Jeg brænder virkeligt meget for medicin uddannelsen :)

 

 


Svar #3
25. august 2013 af ulykke (Slettet)

undskyld for stavefejlene men skriver fra tlf´en, så det lidt svært :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2013 af tomse8909 (Slettet)

Hvis  du ligger med et gennemsnit under 6, burde du begynde at tænke i lidt andre baner. At gå fra 5,8 til en karakter man kan bruge til at komme ind på medicin, er noget ambitiøs. Du kunne undersøge sygeplejeske uddanelsen, der er noget nemmere at komme ind på, og gennemføre. 

Medicin er et rigtigt hårdt studie.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2013 af Jens6554545 (Slettet)

Hvis du virkelig brænder for det, så tror jeg ikke det bliver noget problm. Der er mange andre måde at komme ind på medicinuddannelsen end netop karaktererne. Du kan for ksempel søge via. kvote 2, hvor man kigger på gennemsnittet af bestemte fag samt ervervsmæssig erfaring.

 


Skriv et svar til: Læge uddannelsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.