Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Finde en differensligning

03. september 2013 af mikkelse2 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude.

Jeg skal bruge hjælp til at udlede en differensligning

Jeg skal find en differensligning, der bestemmer stien for Yt, givet initialindkomsten Y0, og løse denne differensligning og jeg kender til følgende:

Yt = nationalindkomst
It = de totale investeringer
St = den totale opsparing

Samtidig antages det at:

St = αYt
It+1 = β(Yt+1 – Yt)
St=It

 

I må meget gerne give trin-for-trin forklaring med evt. regler osv.

På forhånd tak.


Skriv et svar til: Finde en differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.