Spansk

3 sætninger på spansk

14. september 2013 af Natasha94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan spotte fejl? Det handler om, hvorfor jeg kan lide musik og hvornår jeg høre musik.  Tak på forhånd.

Sí, a mí gusta la música, porque ha relajado y ayuda con hacerme feliz cuando soy triste o agrio. Cuando escucho a música soy en mi propio el mundo, ausente desde todo. Escucho a música  cuando  - me aburro, debí me concentré, estoy de mal/feliz/triste humor, he esperado a/ he sentado en el autobús 



 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2013 af jbmm (Slettet)

Sí, a mí me gusta la música, porque ha relajado y ayuda con hacerme feliz cuando soy triste o agrio. Cuando escucho a la música soy en mi propio el mundo, ausente desde de todo. Escucho a la música  cuando  - me aburro, debí me concentré??, estoy de mal/feliz/triste humor, he esperado a/ he sentado en el autobús

understregnineger betegner fejl eller uforståelige ting


Svar #2
15. september 2013 af Natasha94 (Slettet)

Har prøvet at rette så godt jeg kan, er de stadig forkerte? 

Sí, a mí me gusta la música, porque relajo y ayudó con me hacer feliz (det hjælper med at gøre mig glad??)
cuando estoy triste o agrio. Cuando escucho a la música estoy en mi propio mundo, ausente de todo. Escucho a la música  cuando  - me aburro, cuando me concentro, estoy de mal/feliz/triste humor y cuando estoy esperando en autobús o sentado en el autobús

understregninger  = forstår ikke fejlen
Markeret tyk = Rettede



 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2013 af jbmm (Slettet)

Sí, a mí me gusta la música, porque me relajo y ayudó con me hacer feliz (det hjælper med at gøre mig glad??) f.eks.: hace que me alegre
cuando estoy triste o agria. Cuando escucho a la música estoy en mi propio mundo, ausente de todo. Escuchola música  cuando  - me aburro, cuando me concentro, estoy de mal/feliz/triste humor y cuando estoy esperando en el autobús o sentada en el autobús

Adjektiver skal også bøjes i køn (agrio/sentado (=hankøn), agria/sentada (hunkøn = dig))
lytte til = escuchar (normalt uden 'a')


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. september 2013 af rosamexicana (Slettet)

Jeres rettelser er forkerte. 

Dette er korrekt skrevet:

Me gusta la música porque me relaja y ayuda a ponerme de buen humor cuando estoy triste o de malas.

Cuando escucho música estoy en mi propio mundo, ausente de todo. Escucho música cuando estoy aburrido, de mal humor, feliz, triste, cuando estoy esperando el autobús y también cuando estoy sentado en el autobús. 

 (Escucho música cuando me aburro, debí me concentré) -Jeg forstår ikke hvad du gerne vil sige?

Jeg er mexicansk statsborger. Gift med en dansker.


Skriv et svar til: 3 sætninger på spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.