IT

Salgspris

03. oktober 2013 af FriisHelena (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan nogle hjælpe mig med at udregne B i dette skema?

Vi får oplyst at bruttofortjenesten er 275 % af kostprisen, er det så kostprisen * 3,75 ??

Vedhæftet fil: foto-1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af SuneChr

275% af x  =  2,75·x  =  11/4·x
# 2          2,75 er decimalbrøken omskrevet til uægte brøk  11/4


Svar #2
03. oktober 2013 af FriisHelena (Slettet)

Forstår ikke helt 11/* X 


Svar #3
03. oktober 2013 af FriisHelena (Slettet)

Det skal tastes ind i Excel, så man skal vel ikke til at regne med brøker?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. oktober 2013 af SuneChr

Hvis man i celle B1 skal have 275% af hvad celle A1 indeholder,
skal der i celle B1 indtastes
=2,75*A1

Man behøver ikke brøken. Var blot til en orientering.
=A1*11/4


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. oktober 2013 af mathon

#0

        Salgspris = kostpris • 3,75          Ja


Svar #6
03. oktober 2013 af FriisHelena (Slettet)

Tak mathon. da det også er mit bud holder jeg mig til det. 


Skriv et svar til: Salgspris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.