Kommentarer til Studieportalen.dk

Hva' nu med reklamen?

10. november 2005 af Micc_86 (Slettet)
Heysa SP!

Tænker bare over, hvorfor I har valgt at ha' en popup reklame for BG Bank svævende på jeres ellers så nydelige side?

Tak for svaret :)

Svar #1
10. november 2005 af Micc_86 (Slettet)

Wups... skal lige rettes lidt. Der skal stå "BG BANKS LITTERATURPRIS" og ikke blot BG Bank.

Brugbart svar (2)

Svar #2
10. november 2005 af frodo (Slettet)

ja, den er træls

Brugbart svar (2)

Svar #3
10. november 2005 af Fjolset (Slettet)

Penge=internet=hjemmesider=popups=penge=flere ressourcer=kvalitet=mange brugere=penge.

Brugbart svar (2)

Svar #4
10. november 2005 af Jean

Ja, når vi ikke tager penge for brug af siden, skal omkostningerne jo dækkes på anden vis.

Det var dog ikke meningen at den skulle dække siden, så den er nu fjernet igen.
(Sådan er det når man ikke bruger 1024*768)


Svar #5
10. november 2005 af Micc_86 (Slettet)

#4 Det forstår jeg såmænd godt. Jeg ville bare gerne høre, hvorfor I netop havde valgt at sætte en popup reklame på jeres side - og hvorfor det netop skulle være den for BG Banks Litteraturpris :)

Det var nu heller ikke fordi, at den dækkede siden så gevaldigt meget, men det var da lidt irriterende, at den hele tiden poppede frem hver gang man genindlæste SP.dk :s

Skriv et svar til: Hva' nu med reklamen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.