Religion

Hjælp!

13. januar 2014 af TheBeast99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen der kan fortælle, hvad inspirationskilder betyder. 

''Hvilke inspirationskilder har New Age?''

Hjælp hurtigst muligt!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2014 af mathon

"Hvilke inspirationskilder har New Age?" = "Hvad har inspireret New Age?" = "Hvor har New Age hentet deres inspiration?" = "Hvad har påvirket New Age til at præstere, hvad de gør"?


Svar #2
13. januar 2014 af TheBeast99 (Slettet)

TUSINDE MANGE TAK!!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.