Projektopgaven (9. kl.)

Apartheid eller nordkoreanske fangelejr?

16. januar 2014 af sinepoulsen (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej alle :-))

Skal til at have projektils her om et stykke tid, og er igang med at vælge emne, men kan ikke beslutte mig. Jeg havde egentligt valgt Pædofili, men en snak med min lærer fik mig lidt på andre tanker. Ved ikke rigtigt, det virker bare for useriøst. Derfor overvejer jeg nu apartheid og Mandela og sydafrikas fremtid uden mandela(sådan en god blanding, med fokus på fremtiden) og ellers nordkoreanske fangelejre, med fokus på menneskerettigheder og hvad vi har af ansvar som med-mennesker. Jeg kan bare ikke beslutte mig, og heller ikke finde på et produkt. Vores overemne er ansvarlighed.

Hvad ville i vælge - hvorfor? Hvad passer bedst under overemnet? Nogen bud på produkter?

Tak på forhånd, ville være en kæmpe hjælp hvis i ville svare!:-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2014 af eray (Slettet)

Hej Sine.

Dengang jeg gik i niende klasse, valgte jeg emnet Teknologiens udvikling, hvor du har utrolig mange ting at skrive om da det er et bredt emne. Derudover kan du også lave nogle rimelig fede produkter.

Hvis du vil have hjælp til det, kan du skrive til mig i indbakkede, så sørger jeg for at svare så hurtigst så muligt! :)


Svar #2
16. januar 2014 af sinepoulsen (Slettet)

Mange tak, men jeg tror emnet er lidt for bredt til mig hvis du forstår. Jeg er mere samfundsfagligt tænkende hvis man kan sige det sådan, så det falder mig lettere med emner alla dem jeg skrev. :-)

Skriv et svar til: Apartheid eller nordkoreanske fangelejr?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.