Musik

Procent

22. januar 2014 af kev22 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hjælp kan ikke komme videre.

Hvordan løser jeg den?

Vedhæftet fil: hjælp studie.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Svaret er "Ja". Man ved at 31,3 mio. liter svarer til 15,9%. Man kan da finde, hvad 1% svarer til, og hvad x % svarer til, og derved kan man udfylde tabellen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. januar 2014 af 123434 (Slettet)

15,9% af alt importeret vin kommer fra Chile. Dette svarer til 31,3 liter

Jeg ville prøve at finde ud, af hvor meget vin, der bliver importeret i alt

1%=31,3/15,9=ca 1,97

100%=1,97*100=197 liter i alt fordelt på alle landene

Frankrigs andel er 15,1%

De importerer 197 l*0,151=29,7 liter


Svar #3
22. januar 2014 af kev22 (Slettet)

a) i facitliste har min lærer skrevet:  Det kan man ikke, da man er nødt til til at vide, hvor mange lister der er importeret...

Men Andersen11, kan du hjælpe mig hvordan jeg finder 1 %, har brug for mere vejledning, tak


Svar #4
22. januar 2014 af kev22 (Slettet)

Tak 123434 :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

a) Det kan man da netop, og det er jo derfor man kan besvare spm b).

15,9% af importmarkedet svarer til 31,3 mio liter. Find, hvad 1% svarer til ved at dividere 31,3 med 15,9 . FInd så hvad 15,1% svarer til ved at gange hvad 1% svarer til med 15,1 , osv.


Svar #6
22. januar 2014 af kev22 (Slettet)

#5

Det må være en fejl for hendes side, det vil jeg sige til hende og de andre i klassen :)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.