Studievejledning

Har vejlederen misledt mig?

23. januar 2014 af BlueKarisma - Niveau: C-niveau

Puha! Er lige hjemvendt for en vejledningssamtale, som godt nok har chokeret mig en del. Til dels også ødelagt mit håb om at komme ud med et godt afgangsbevis her til sommer.

Sagen er den, at jeg til sommer afslutter min fulde HF. Pt. studerer jeg valgfaget filosofi, som er opstartet her i januar. Kald mig bare penibel eller sær, men da jeg ikke mener at undervisningen i dette fag bliver formidlet ordentligt har jeg stillet mig lidt på bagbenene og nægter at møde op til mine timer. Efter flere forsøg må jeg indrømme at mit store arbejde hjemme bliver mere rodet af at få det genfortalt af læreren, som mest af alt læser op af en bog. Hun er langt op i årene og glemmer mange vigtige elementer i teserne.
Da jeg samtidig skal rejse med min skole om to uger og næsten en måned frem mister jeg derfor også 1/4 del af min undervisning her.
Jeg tænkte derfor på at tage filosofi på E-learning, som jeg allerede kender til fra tidligere, og tog derfor ud for at besøge en skole som tilbød dette.

Men jeg er chokket! Absolut! kommer pænt ind til samtalen og forklarer mig ganske kort for så at få at vide at jeg da bare må hænge ud på min skole, og hvis jeg er utilfreds må jeg gå til lederen og få hende fyret. Er målløs over at et dannet og voksent menneske kan tale med så lav stil. Og ikke mindst at jeg ikke må studere faget på E-learning, da de jo tilbyder alle andre studerende det.

Så derfor (med et stadigt og dog lille håb), er der nogen der ved om det er muligt, eller lever jeg bare i en drømmeverden, hvor jeg mener at man har ret til at studere på selvstudie?


Skriv et svar til: Har vejlederen misledt mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.