Engelsk
De ramatiske FEJL
02. december 2005 af
marketing (Slettet)
Ber dig at finde de gramatiske fejl, eller de sproglige fejl:
McDonald’s tried to solve the problem that cropped up in 1970. They lost a highly number of Happy Meal customers. The business was falling, and they tried with new methods to attract children.
They first tried to attract women’s. They mean that women’s is a very important costumer for McDonalds, because they pay children’s meals. So they created a new marketing team focused on women’s in the age of 18 to 34, and new products to win this costumer group back. Like chicken flatbread sandwich and cobb salad.
McDonalds another goal was also the happy meal toys from Disney characters. They made a contract with Disney where they have Happy Meal promotions that were related to Disney cartoons and movies.
Actually McDonald’s get a better results and the costumer group is growing. After the advertisements and the changes went that to great success.
After the successful method they used, McDonald’s worry about today’s kids that interests in Nintendo and video games. So they need to transform the method instead of constantly promoting toys from the likes of Disney and Mattel Inc. McDonalds has previously begun to install Nintendo video game stations in some markets to supplement Play land grounds.
Not just that but they also focus on healthy food.
McDonald’s tried to solve the problem that cropped up in 1970. They lost a highly number of Happy Meal customers. The business was falling, and they tried with new methods to attract children.
They first tried to attract women’s. They mean that women’s is a very important costumer for McDonalds, because they pay children’s meals. So they created a new marketing team focused on women’s in the age of 18 to 34, and new products to win this costumer group back. Like chicken flatbread sandwich and cobb salad.
McDonalds another goal was also the happy meal toys from Disney characters. They made a contract with Disney where they have Happy Meal promotions that were related to Disney cartoons and movies.
Actually McDonald’s get a better results and the costumer group is growing. After the advertisements and the changes went that to great success.
After the successful method they used, McDonald’s worry about today’s kids that interests in Nintendo and video games. So they need to transform the method instead of constantly promoting toys from the likes of Disney and Mattel Inc. McDonalds has previously begun to install Nintendo video game stations in some markets to supplement Play land grounds.
Not just that but they also focus on healthy food.
Svar #1
02. december 2005 af Fingersen (Slettet)
McDonald’s tried to solve the problem that /cropped up/(occured) in 1970.
They lost a /highly number/(great deal) of Happy Meal customers.
/The business was falling/(Sales dropped), and they tried /with/ new /methods/(concepts) to attract children.
They first tried to attract women/’s/.
/They mean that/(McDonald's believed) women/’s is/(were) /a very/ important c/o/(u)st/u/(o)mer(s) /for McDonalds,/ because they pa/y/(id their) children’s meals.
So they created a new marketing team focus/ed/(ing) on women/’s in/(between) /the age of/ 18 /to/(and) 34/,/(.)
/and n/(N)ew products (were introduced) to win this c/o/(u)st/u/(o)mer group back.
/Like/(Products like the) /c/(C)hicken /f/(F)latbread sandwich and /c/(C)obb /s/(S)alad (came into existance).
McDonald(')s /another/(second) goal was also the /h/(H)appy /m/(M)eal /toys from/ Disney characters.
They made a contract with Disney where they /have/(had) Happy Meal /promotions/(ads) /that were related to/(with allusions to) Disney cartoons and movies.
Actually(,) McDonald’s /get a/(increased its) /better results/(sales) and the c/o/(u)st/u/(o)mer group /is/(began to) grow/ing/.
/After the advertisements and the changes went that to great success/.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Back with more tomorrow
They lost a /highly number/(great deal) of Happy Meal customers.
/The business was falling/(Sales dropped), and they tried /with/ new /methods/(concepts) to attract children.
They first tried to attract women/’s/.
/They mean that/(McDonald's believed) women/’s is/(were) /a very/ important c/o/(u)st/u/(o)mer(s) /for McDonalds,/ because they pa/y/(id their) children’s meals.
So they created a new marketing team focus/ed/(ing) on women/’s in/(between) /the age of/ 18 /to/(and) 34/,/(.)
/and n/(N)ew products (were introduced) to win this c/o/(u)st/u/(o)mer group back.
/Like/(Products like the) /c/(C)hicken /f/(F)latbread sandwich and /c/(C)obb /s/(S)alad (came into existance).
McDonald(')s /another/(second) goal was also the /h/(H)appy /m/(M)eal /toys from/ Disney characters.
They made a contract with Disney where they /have/(had) Happy Meal /promotions/(ads) /that were related to/(with allusions to) Disney cartoons and movies.
Actually(,) McDonald’s /get a/(increased its) /better results/(sales) and the c/o/(u)st/u/(o)mer group /is/(began to) grow/ing/.
/After the advertisements and the changes went that to great success/.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Back with more tomorrow
Skriv et svar til: De ramatiske FEJL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
