Engelsk
Engelsk hjælp
15. januar 2006 af
martin88a (Slettet)
Hey ville blive ovenud glad hvis nogen gad rette og læse korrektur. På tusind tak hvis nogen meget venlige sjæle avde tid
I think it’s great for the international economy that so many young students want to be self starters. I know that not all projects are going great. But some of them do work for many thousands of people. That’s why I also think that it is important to learn something about innovation. In my opinion, it could also be a problem if too many people want to be entrepreneurs, since the firms need workers to work for them, to create a big business empire.
Here are some positive things connected to be a self starter. To realize the ideas you have, because then you don’t feel bad for not realizing ideas in real life. You can handle you own life make your own decisions. Create your life’s work that you can be proud of. Another great thing is you can plan your own time; you don’t have to ask anyone if you want to take a day off. You can manage you time, and decide which thing you think is important.
You also have an opportunity to get wealthy. This is one of the biggest motivations. And also not working for other people is attractive.
There are also some negative reasons why you should not start a business. If your idea is not good enough, then you have a big problem if nobody is willing to buy your product or come to you for help. The fact that you might not have enough knowledge about how to run a business is a negative point. There is a big risk and a lot of paperwork, and you might not be able to handle the economy. Then the business will not last for long. If you want to be an entrepreneur you have to be willing to work long hours, we talk about 60-70 hours a week. If you have a family it can be demanding. Then many say if you want to be successful as an entrepreneur your family has to support you 100 %.
The conclusion, some of the positive things connected to be a self starter is also some of the negative things. Somebody likes to plan there own time and work long and therefore they find it very attractive. There are also people there think it’s negative to make all the decisions by them self and work long. That’s why I say that some people have the personality to be an entrepreneur. And some people just don’t wannabe.
I think it’s great for the international economy that so many young students want to be self starters. I know that not all projects are going great. But some of them do work for many thousands of people. That’s why I also think that it is important to learn something about innovation. In my opinion, it could also be a problem if too many people want to be entrepreneurs, since the firms need workers to work for them, to create a big business empire.
Here are some positive things connected to be a self starter. To realize the ideas you have, because then you don’t feel bad for not realizing ideas in real life. You can handle you own life make your own decisions. Create your life’s work that you can be proud of. Another great thing is you can plan your own time; you don’t have to ask anyone if you want to take a day off. You can manage you time, and decide which thing you think is important.
You also have an opportunity to get wealthy. This is one of the biggest motivations. And also not working for other people is attractive.
There are also some negative reasons why you should not start a business. If your idea is not good enough, then you have a big problem if nobody is willing to buy your product or come to you for help. The fact that you might not have enough knowledge about how to run a business is a negative point. There is a big risk and a lot of paperwork, and you might not be able to handle the economy. Then the business will not last for long. If you want to be an entrepreneur you have to be willing to work long hours, we talk about 60-70 hours a week. If you have a family it can be demanding. Then many say if you want to be successful as an entrepreneur your family has to support you 100 %.
The conclusion, some of the positive things connected to be a self starter is also some of the negative things. Somebody likes to plan there own time and work long and therefore they find it very attractive. There are also people there think it’s negative to make all the decisions by them self and work long. That’s why I say that some people have the personality to be an entrepreneur. And some people just don’t wannabe.
Svar #1
16. januar 2006 af Mooch (Slettet)
I think it’s great for the international economy that so many young students want to be self starters (kender ikke det udtryk, sikker på det?). I know that not all projects are going great. But some of them (do=slet) work for (many=slet) thousands(') of people. That’s why I also think that it is important to learn something about innovation. In my opinion, it could also be a problem if too many people want to be entrepreneurs, since the firms need workers to work for them, to create a big business empire.
(måske er det fordi det er taget ud af en sammenhæng, men jeg forstår ikke rigtig budskabet i den del - prøv lige at kigge på det)
Here are some positive things connected to be a self starter(.=:) To realize the ideas you have, because then you don’t feel bad for not realizing ideas in real life.(Total uforstålig sætning "man skal indse de ideer man har fordi så vil du ikke føle det ikke er så slemt ikke at indse ideer i det reele liv"...???) You can handle you own life (and) make your own decisions. Create your (life’s work=the work of your life) that you can be proud of. Another great thing is (that) you can plan your own time; you don’t have to ask anyone if you want to take a day off. You can manage you time, and decide which thing you think is important.
You also have an opportunity to get wealthy. This is one of the biggest motivations. And also not working for other people is attractive.
There are also some negative reasons why you should not start a business. If your idea is not good enough, then you have a big problem if nobody is willing to buy your product or come to you for help. The fact that you might not have enough knowledge about how to run a business is a negative point. There is a big risk and a lot of paperwork, and you might not be able to handle the economy. Then the business will not last for long. If you want to be an entrepreneur you have to be willing to work long hours, we talk about 60-70 hours a week. If you have a family it can be demanding (firmaet eller familien?). Then many say if you want to be successful as an entrepreneur your family has to support you 100 %.
The conclusion(,=: eller "is that") some of the positive things connected to be a self starter *is also some of the negative things.(Sig heller "*can also be a negative thing") Somebody likes to plan (there=their) own time and work long and therefore they (will) find it very attractive. There are also people there think it’s negative to make all the decisions by (them self=themselves) and work long. That’s why I say that some people have the personality to be an entrepreneur. And some people just don’t (wannabe=mener du ikke want a be. Wannabe betyder "efterabe")
(mærkelig slutning "nogle mennesker har personligheden til at være forretningsdrivende. Og nogle mennesker vil ikke være det - mærkelig sammensætning)
En god ting er at du prøver at læse det højt for dig selv og høre om det lyder acceptabelt, på den måde vil du selv finde mange af fejlene.
(måske er det fordi det er taget ud af en sammenhæng, men jeg forstår ikke rigtig budskabet i den del - prøv lige at kigge på det)
Here are some positive things connected to be a self starter(.=:) To realize the ideas you have, because then you don’t feel bad for not realizing ideas in real life.(Total uforstålig sætning "man skal indse de ideer man har fordi så vil du ikke føle det ikke er så slemt ikke at indse ideer i det reele liv"...???) You can handle you own life (and) make your own decisions. Create your (life’s work=the work of your life) that you can be proud of. Another great thing is (that) you can plan your own time; you don’t have to ask anyone if you want to take a day off. You can manage you time, and decide which thing you think is important.
You also have an opportunity to get wealthy. This is one of the biggest motivations. And also not working for other people is attractive.
There are also some negative reasons why you should not start a business. If your idea is not good enough, then you have a big problem if nobody is willing to buy your product or come to you for help. The fact that you might not have enough knowledge about how to run a business is a negative point. There is a big risk and a lot of paperwork, and you might not be able to handle the economy. Then the business will not last for long. If you want to be an entrepreneur you have to be willing to work long hours, we talk about 60-70 hours a week. If you have a family it can be demanding (firmaet eller familien?). Then many say if you want to be successful as an entrepreneur your family has to support you 100 %.
The conclusion(,=: eller "is that") some of the positive things connected to be a self starter *is also some of the negative things.(Sig heller "*can also be a negative thing") Somebody likes to plan (there=their) own time and work long and therefore they (will) find it very attractive. There are also people there think it’s negative to make all the decisions by (them self=themselves) and work long. That’s why I say that some people have the personality to be an entrepreneur. And some people just don’t (wannabe=mener du ikke want a be. Wannabe betyder "efterabe")
(mærkelig slutning "nogle mennesker har personligheden til at være forretningsdrivende. Og nogle mennesker vil ikke være det - mærkelig sammensætning)
En god ting er at du prøver at læse det højt for dig selv og høre om det lyder acceptabelt, på den måde vil du selv finde mange af fejlene.
Svar #2
16. januar 2006 af Mooch (Slettet)
ved ikke hvorfor den skriver ’ men det skal du ikke tage dig af
Skriv et svar til: Engelsk hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
