Engelsk
rettelse af sætninger.....
15. januar 2006 af
ASLAK (Slettet)
Dansk:
Den mystiske smukke kvinde dukkede op for 5 år siden, d.23.august 1982 for at være helt præcis. Hun har kun boet her i 4 år-hvad lavede hun i 1986,det år, hun var borte?Var det hende ,der ringede med kirkeklokken om natten i en hel uge i min sommerferie? Det var dog næsten værre, at præsten forsvandt i den samme uge for 6 måneder siden. Til jul fik borgmesteren et brev,hvori der stod, at han ville komme tilbage til næste år-om formiddagen!Han afslørede også, at det var den mystiske kvinde, der havde bortført ham d.18.juli tidligt om morgenen. De havde så været på farten i 5 dage, i løbet af hvilke han havde lært hende at kende særdeles godt. Hun var en overordentlig tiltrækkende dame.
Engelsk:
The mysterious beautiful woman came up 5 yaers ago, 23th August 1982 to be completely exactly. She has only lived here in 4 years-what did she do in 1986, taht year,she was away?Was it her,who rang with the church bells in the night in a whole week in my summerholiday?
It was however worse,that the clergyman dissapered in the same week 6 months ago.
To christmass the mayor got a letter,where in it stood,that he will come back next year-in the morning!
He also reveal,that it was that mysterious woman,who had carried him off 18th July early in the morning. They had been on the speed in 5 days,(i løbet ag hvilke han havde lært hende at kende særdeles godt?????) She was a extraordinary attractive lady.
håber at i lige vil se på det.
på forhånd tak;)...
Den mystiske smukke kvinde dukkede op for 5 år siden, d.23.august 1982 for at være helt præcis. Hun har kun boet her i 4 år-hvad lavede hun i 1986,det år, hun var borte?Var det hende ,der ringede med kirkeklokken om natten i en hel uge i min sommerferie? Det var dog næsten værre, at præsten forsvandt i den samme uge for 6 måneder siden. Til jul fik borgmesteren et brev,hvori der stod, at han ville komme tilbage til næste år-om formiddagen!Han afslørede også, at det var den mystiske kvinde, der havde bortført ham d.18.juli tidligt om morgenen. De havde så været på farten i 5 dage, i løbet af hvilke han havde lært hende at kende særdeles godt. Hun var en overordentlig tiltrækkende dame.
Engelsk:
The mysterious beautiful woman came up 5 yaers ago, 23th August 1982 to be completely exactly. She has only lived here in 4 years-what did she do in 1986, taht year,she was away?Was it her,who rang with the church bells in the night in a whole week in my summerholiday?
It was however worse,that the clergyman dissapered in the same week 6 months ago.
To christmass the mayor got a letter,where in it stood,that he will come back next year-in the morning!
He also reveal,that it was that mysterious woman,who had carried him off 18th July early in the morning. They had been on the speed in 5 days,(i løbet ag hvilke han havde lært hende at kende særdeles godt?????) She was a extraordinary attractive lady.
håber at i lige vil se på det.
på forhånd tak;)...
Svar #1
15. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
The mysterious beautiful woman /came/(showed) up 5 y/a/e(a)rs ago, (on the) 23th (of) August 1982 to be completely exact/ly/.
She has only lived here /in/(for) 4 years - what did she do in 1986, t/aht/(he) year /,/ she was /away/(gone)?
Was /it her ,/(she the one) who rang /with/ the church bells /in the/(at) night /in/(for) a whole week /in/(during) my /summerholiday/(summer vacation)?
It was(,) however(,) worse/,/ that the clergyman dis/s/ap(p)e(a)red /in/ the same week 6 months ago.
/To/(At C)/c/hristmas/s/(,) the mayor got a letter /,where in it stood,/(which said) that he /will come back/(would return the) next year - in the morning!
He also reveal/,/(ed) that it was th/at/(e) mysterious woman/,/who had /carried/(abducted) him /off/(on the) 18th (of) July early in the morning.
They had been on the /speed in/(move for) 5 days, (during which he had gotten to know her very well).
She was a(n) extraordinar(il)y attractive lady.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
She has only lived here /in/(for) 4 years - what did she do in 1986, t/aht/(he) year /,/ she was /away/(gone)?
Was /it her ,/(she the one) who rang /with/ the church bells /in the/(at) night /in/(for) a whole week /in/(during) my /summerholiday/(summer vacation)?
It was(,) however(,) worse/,/ that the clergyman dis/s/ap(p)e(a)red /in/ the same week 6 months ago.
/To/(At C)/c/hristmas/s/(,) the mayor got a letter /,where in it stood,/(which said) that he /will come back/(would return the) next year - in the morning!
He also reveal/,/(ed) that it was th/at/(e) mysterious woman/,/who had /carried/(abducted) him /off/(on the) 18th (of) July early in the morning.
They had been on the /speed in/(move for) 5 days, (during which he had gotten to know her very well).
She was a(n) extraordinar(il)y attractive lady.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
15. januar 2006 af Fingersen (Slettet)
on the 18.... --> el: early in the morning on the 18th of July
gotten --> got
gotten --> got
Skriv et svar til: rettelse af sætninger.....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
