Spansk

El Mariachi sætninger - 100 ord

25. januar 2006 af SirBille (Slettet)
Hej.

Jeg har nu fået lavet 100 ord om Moco og Dominó fra historien "El Mariachi"

Kan jeg ikke få nogle til at se om der lige er nogle fejl der falder i øjne, og så forklare mig hvad jeg dummer mig med?

Mange tak..

Moco:

Moco es un cabrón! Le gusta que dominar de otras personas, y tiene muchos matones. Es un bandido y la ciudad lo teme. Tiene la ciudad en su mano. Es rico y malo. Todo trata de dinero y autoridad. Moco tiene mucho dinero que pertenecer a azul. Azul esta agrio de Moco y Moco esta agrio de Azul. Tratan de matar los otros.

Dominó:

es la mujer de Moco y tiene un bar. Se ayuda el Mariachi con un trabajo en el bar y da a él hospedaje. Le gusta el voz de “el mariachi” cuando él canta!

Svar #1
25. januar 2006 af SirBille (Slettet)

hov.. Der er lige et dominó mere:

Dominó

Dominó es la mujer de Moco y tiene un bar. Se ayuda el Mariachi con un trabajo en el bar y da a él hospedaje. Le gusta el voz de “el mariachi” cuando él canta!

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2006 af kungfuhamser (Slettet)

du kan da ikke starte en opgave med at sige at Moco er en idiot... Det er meget lidt nuanceret. Husk dine accenter i "está". Husk "a" når det er personer. Eks. "se ayuda A El Mariachi"

Svar #3
25. januar 2006 af SirBille (Slettet)

Hehe... Den starter da flot :-)

Er der ellers nogle gribende fejl? Nogle ord jeg har valgt forkert?

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2006 af kungfuhamser (Slettet)

Moco es un cabrón! (jaja) Le gusta (que) dominar de (=a) otras personas, y tiene muchos matones. Es un bandido y la ciudad lo teme. Tiene la ciudad en su mano. Es rico y malo. Todo trata de dinero y autoridad. Moco tiene mucho dinero que pertenecer a Azul. Azul estÁ agrio de Moco y (Moco esta agrio de Azul). Tratan de matar los otros.

Svar #5
25. januar 2006 af SirBille (Slettet)

Orv... Små fejl :-)

Hvad med Dominó afsnittet? er der noget jeg har brugt forkert?

Mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. januar 2006 af kungfuhamser (Slettet)

Dominó es la mujer de Moco y tiene un bar. (hvorfor se?)Ayuda a el Mariachi con un trabajo en el bar y da a él hospedaje. Le gusta el voz del mariachi cuando (ikke él) canta!

Noget helt andet er: Dominó er da ikke Moco's pige. Man finder først ud af sammenhængen mellem de to forholdsvist sent og Moco prøver godt nok at vinde hende, men man får det indtryk at hun er sin egen. Skriv mere om hvordan hun er (uafhængig, klog, smuk osv.) og hvordan hun ser ud.

Prøv også at skrive noget om Azul og Moco og forholdet imellem dem. Deres navne (Azul=blå, Moco=snotklat) osv.

Signe

Svar #7
25. januar 2006 af SirBille (Slettet)

ok... mange tak! Skriver hvis jeg får laet nogle andre sætninger som jeg ikke er helt siker på :-)

Skriv et svar til: El Mariachi sætninger - 100 ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.