Engelsk

a pair of....

07. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Nogen herinde der kan fortælle om a pair of eyes er ental eller flertal - helst også en forklaring på hvorfor det så er det pågældende!!! Håber på et svar.....

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

Det må være ental når der kun er eet par.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2003 af Kaare (Slettet)

Men der er to øjne :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

Hm, jeg konsulterer min engelsklærer imorgen ;)

Svar #4
08. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg mener også ental!

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

ifg. lærer er det ental :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. december 2003 af Kaare (Slettet)

So han vil sige at det hedder "a pair og eyes is staring at you"?

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. december 2003 af Sifergud (Slettet)

Jeg må sige at jeg er helt blank..... Er der ikke nogen der kan fortælle mig det.... jeg bliver faktisk oxo nysgerrig!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

Yes.. A pair of eyes is :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. december 2003 af Kaare (Slettet)

Underligt :)

Brugbart svar (0)

Svar #10
08. december 2003 af Slacz Maci (Slettet)

Kaare - det kommer vel an på hvordan man se på det? Der er kun eet par = ental. Men par er jo to = flertal.. Det har vel blot med anskuelsen at gøre :)

Brugbart svar (0)

Svar #11
08. december 2003 af Kaare (Slettet)

Ja det er rigtig nok... min intuitin plejer bare ikke at tage fejl når det drejer sig om engelsk :) Men din lærer har da sikkert ret :)

Brugbart svar (0)

Svar #12
08. december 2003 af Niels (Slettet)

Jeg tror det hænger sammen med at der står "a pair of". I min grammatik står der at "a pair of" bruges til at udtrykke et antal, altså at
"a pair of eyes"=ental
"two pair of eyes"=flertal

Brugbart svar (0)

Svar #13
08. december 2003 af Sifergud (Slettet)

tak for svarene.... nu tror jeg oxo at det er ental

Brugbart svar (0)

Svar #14
08. december 2003 af Kaare (Slettet)

Men lad for guds skyld være med at skrive "oxo" nogen steder :)

Brugbart svar (0)

Svar #15
08. december 2003 af Casanova (Slettet)

Lol!! Hehe

Brugbart svar (0)

Svar #16
08. december 2003 af Ktulu (Slettet)

hvad med number? A nuber of men were/was...? Den er nemlig kringlet og kan være begge dele - det afhænger af den samlede mening i sætningen, hvilke kan være utroligt svært at finde ud af...

Brugbart svar (0)

Svar #17
08. december 2003 af Niels (Slettet)

Måske et dumt spørgsmål men hører "men" ikke ind under engelsk logisk flertal.

Brugbart svar (0)

Svar #18
08. december 2003 af Ktulu (Slettet)

erm, jo måske, men number er ret svær at bestemme med andre ord i hvert fald...

Brugbart svar (0)

Svar #19
08. december 2003 af ababab (Slettet)

"a pair of eyes" er ental!
Kan bare ikke lige huske definitionen.. c",)

Skriv et svar til: a pair of....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.