Kommentarer til Studieportalen.dk

Forum, Ris og Ros ?

21. april 2006 af Gori (Slettet)
Hej alle sammen.

Jeg vil starte med at sige at der findes sku' ikke nogle bedre side end den her. God ide og så er folk hele tiden hjælpsomme. Men jeg har tit tænkt over hvorfor i ikke finder et nyt forum til jeres site. Ikke fordi designet er kedeligt, tværtimod syntes det passer godt ind. Men tænker mere på funktionerne.

Det er sådan hvis man fx svare på et indlæg som måske er nyoprettet og man så vender tilbage til det efter 2 dage så er indlægget et pr. sider bagud. Men hvis man svare på det bliver indlægget ikke rykket op. Det forbliver bagud. Dette syntes jeg måske ikke helt er godt, da indlægget ikke bliver lagt mærke til eller den person man måske venter på at skulle svare, svare ikke fordi han så indlægget. Dette er kun muligt via at man siger til systemet at den skal sende en e-mail når indlægget bliver besvaret, men den smutter nogle gange med at krydse feltet.

Ellers genial side...

Men har lidt på fornemmelsen af dette kun sker hos mig, eller rykker indlægget sig ikke om når man har svaret. Ellers er der noget galt hos mig...

Andet er der ikke at sige udover at dette er en virkelig lækker side...:D

Mvh. Gori

Svar #1
21. april 2006 af Gori (Slettet)

"svare ikke fordi han så indlægget"
Rettes lige til - svare ikke fordi persone ikke så indlægget.

Svar #2
21. april 2006 af Gori (Slettet)

Hvis i ikke gider den helt store opdatering kan i jo downloade PHP Fusion som minder ekstremt meget om jeres side bare med nogle ekstra funktioner

Link: http://www.phpfusion.dk/frontpage.php

Brugbart svar (2)

Svar #3
21. april 2006 af TheKo (Slettet)

Der kommer snart en ny version af studieportalen med masser af nye features osv.

Svar #4
21. april 2006 af Gori (Slettet)

Okey..Er det sådan at jeg må høre hvilket system i kommer til at bruge ?

Brugbart svar (2)

Svar #5
21. april 2006 af Moderatoren

#4

Ved ikke hvilket system der kommer, men det har været på vej i et par år nu - så det må blive godt!?

Den nye version af studieportalen skulle vist være færdig til næste skoleårs start!

Brugbart svar (2)

Svar #6
21. april 2006 af sigmund (Slettet)

Måske kommer det til at ligne http://www.physicsforums.com?

Svar #7
21. april 2006 af Gori (Slettet)

Jamen det er jo bare en hel almindelig PHP eller Vbullet forum...De har eksisteret meget længe...Men syntes i skulle tage et kig på PHP fusion (intet med reklame, kender ikke dem der har lavet det) da det kommer til at ligne meget jeres site og som opfylder mange af de ønsker jeg har læst at brugerne gerne vil have her på siden.

Brugbart svar (2)

Svar #8
21. april 2006 af sigmund (Slettet)

#7.

Hvorfor advokerer du for PHP fusion? Er der nogen forskel på PHP fusion og "... en hel almindelig PHP eller Vbullet forum ..."? Er der andre end www.phpfusion.dk, der benytter dette system?

Brugbart svar (2)

Svar #9
21. april 2006 af Tissi (Slettet)

#5
Jeg håber i hvert fald, at det stadig kommer til at ligne lidt denne version, vi har nu, da dette er et meget behageligt og enkelt design :)

I øvrigt håber jeg virkelig stærkt på, at søgefunktionen bliver forbedret; det er synd, når der efterhånden er så mange gode opgaver herinde, at man ikke kan finde en helt specifik opgave blandt de mange.

Svar #10
22. april 2006 af Gori (Slettet)

Ja et PHP forum er bare et forum hvor der er opstillet overskrifter, altså ligesom http://www.physicsforums.com men hvis man tager PHP fusion kommer det til at ligne dette http://beta.phpfusion-mods.com/forum/index.php (et eksempel). Der findes mange forskellige temaer på nettet, så siden behøver ikke se ud som den. Men her skal der kun kigges på funktionerne.

Læg mærke til at selve forummet er i midten af siden ligesom på jeres side. Derudover er der login ude i siden og så kan Admin her fra siden lave diverse afstemninger og lave nyheds arkiv og som personen på siden, shoutbox. I shoutbox kan man skrive hurtige beskeder osv. Der er et hav af muligheder. Det, der er forskellen på PHP fusion og PHP forum er at PHP fusion er mere som en hjemmeside, som i nok alle har bemærket har denne PHP fusion ting ude i siden såsom afstemninger osv. Dette har PHP forum ikke, den har kun et forum og er ikke beregnet som en hjemmeside.

Personlig selv vil jeg KRAFTIGT anbefale PHP fusion i stedet for PHP forum, da det ser meget pænere ud. Men det er jo op til jer...

Hvis I skulle blive mere interesseret i hvad forskellen er på PHP fusion + PHP forum og jeres side. Så skriv endeligt vil meget gerne fortælle hvad de nye funktioner kan gøre gavn for.

Brugbart svar (2)

Svar #11
22. april 2006 af lany (Slettet)

#0: Hos mig rykker indlægget op, når man har svaret. Dvs. det senest besvarede indlæg står øverst.

Svar #12
22. april 2006 af Gori (Slettet)

Vil lige tilføje noget:
Denne side http://www.physicsforums.com kan jeg se er blevet moddet dvs. at der er kommet nogle kasser ude i siden altså hvor man kan se bruger antallet osv. Disse funktioner har også PHP fusion. Men vil bare tilføje og sige at dette forum minder lidt om PHP fusion bare hvor PHP fusion kan meget mere plus at den ser mere overskuelig ud...

Syntes bare jeg var kommet til at udtale mig dårligt om PHP forum, dette menes ikke...

Brugbart svar (2)

Svar #13
22. april 2006 af TheKo (Slettet)

#9: I den nye version bliver søgningen langt bedre. Det bliver fx muligt at lave en fuld søgning på tekst i selve opgaven. Dette vil samtidig hjælpe til at forebygge plagiering.

Jeg glæder mig til at se hvordan det bliver...

Brugbart svar (2)

Svar #14
24. april 2006 af Jean

Hejsa,

Tak for den konstruktive kritik.

Jeg kan oplyse at vores nye side bliver skrevet i ASP.net og at vi selv udvikler vores forum. Jeg lover at det bliver meget bedre og flottere end det nuværende.

Brugbart svar (2)

Svar #15
24. april 2006 af Peden (Slettet)

...og langt flottere end noget grydeklart PHP_XX forum. Bare vent og se, det bliver simpelthen så godt :)

Brugbart svar (2)

Svar #16
25. april 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Deler samme mening som Peden indirekte antyder i #15 ;). Et færdiglavet forum, som alle kan downloade er noget uselvstændigt bras, imodsætning til hvis man har tid, lyst og mod til at udvikle sit eget forum. PHPfusin, phpBB og hvad der ellers findes (og til andre kodesprog) er kedelige og passer sjældent til resten af stilen på ens side, uanset hvor meget man kan tilpassen den via onlineadministration.

Næh du... :}

Keep going studi-team ;)
Lad det bare tage lidt tid, og så det bliver godt :D

Svar #17
25. april 2006 af Gori (Slettet)

Lyder lækkert... Glæder mig til at se det. Men en ting, hvis jeg må tilføje. Nu ved jeg at mange hjemmesider tjener på reklame men kan i nu ikke lave et lille vindue ude i siden der hedder "Annonce(r)". For helt ærligt, det ser hammer grimt ud med reklamer imellem indlæggene og reklamer rund om hele siden. Det er selvfølgelig ikke noget i har og kun godt. Men ved at der er nogle sider der bare overdriver angående reklamer... Men glæder mig rigtigt meget til at se jeres side.

Kan i for resten røbe om temaet stadig bliver blåt eller en anden farve...?

Brugbart svar (2)

Svar #18
25. april 2006 af danielruhmann (Slettet)

#17

Hvis du vil betale for at bruge studi, så kan det måske lade sig gøre at få fjernet annoncerne...

Og så grimme er de vel heller ikke...

Brugbart svar (2)

Svar #19
25. april 2006 af Wutz (Slettet)

Nej, der er da næsten ingen reklamer på denne side.Og hvis der var, hvad så?
Kan det ikke gøre ligemeget hvordan det ser ud, så længe det er nyttigt?
Det synes jeg da.
Så skide da være med, om baggrundsfarven er blå, grøn eller lyserød..

Brugbart svar (1)

Svar #20
25. april 2006 af Peden (Slettet)

#18:
Præcis, der er masser af problemer, og det er ingen hemmelighed at studieportalen slet ikke kan betale sig hvis man ser på hvor mange timer Sam og Jean har lagt i det.

Forrige 1 2 Næste

Der er 28 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.