Kommentarer til Studieportalen.dk

Brugersystem

07. oktober 2002 af Sam
Fejl i brugersystemet og forslag til rettelser må meget gerne skrives i denne tråd!

På forhånd tak!

Mvh.

Sam

Svar #1
07. oktober 2002 af Sam

Mailudsending ved yderligere indlæg er disablet da der er opstået et mindre problem. Det skulle gerne køre som normalt i aften!

Brugbart svar (1)

Svar #2
07. oktober 2002 af Lasse

Jeg vil bare lige sige at jeg syntes det er et skide godt initiativ I har taget!!!

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2002 af Christian (Slettet)

Jeg vil også gerne takke for det enormt gode initiativ i har taget. Denne nye funktion synes jeg virkelig er enormt fed, og jeg ser virkelig frem til fremtidige udvidelse af dette site. Jeg har pt. ikke haft nogen problemer med brugersystemet, og jeg synes at det køre relativt optimalt.

Venlig hilsen,

Christian

Brugbart svar (1)

Svar #4
07. oktober 2002 af Kaare (Slettet)

Ja det er et rigtig godt system... det eneste jeg undrer mig over er at medlemmerne bliver kaldt praktikanter :)

Brugbart svar (1)

Svar #5
07. oktober 2002 af Jean

Vi har lavet systemet således, med forbehold for ændringer.

0-20 indlæg praktikant.

20-40 adjunkt

40-60 lektor

60-80 professor

80 - doktor

Lektieguru er en titel administratorerne tildeler til brugere som gør sig specielt positivt bemærket, og bliver ikke tildelt på opfordring.

Brugbart svar (1)

Svar #6
07. oktober 2002 af Kaare (Slettet)

Så må vi håbe at alle folk ikke begynder at spamme diverse fora for at blive doktorer ;)

For øvrigt så lagde jeg mærke til at der står noget om et rangsystem på forsiden - menes der antallet af indlæg eller er det en ekstra feature som er under udvikling?

Brugbart svar (1)

Svar #7
07. oktober 2002 af Jean

Rangsystemet er netop det beskrevne.


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. oktober 2002 af Jean

Men det er slet ikke definitivt, måske er grænserne sat alt for lavt ??

Brugbart svar (1)

Svar #9
07. oktober 2002 af Kaare (Slettet)

Tja det kommer vel an på hvad målet er. Jeg tror helt klart at der efter kort tid vil være en overvægt af doktorer men hvis ideen bare er at de der har bevist en vis aktivitet skal have en anderledes rang er det jo fint nok. Ellers kunne man måske forestille sig at det nødvendige antal indlæg steg eksponentielt for at give noget at "stræbe efter" :) F.eks.:

0-20
20-60
60-140
140-300
300+

Brugbart svar (1)

Svar #10
07. oktober 2002 af Kaare (Slettet)

For øvrigt tænkte jeg på om det i forbindelse med indførelsen af et brugersystem nu også kunne blive muligt at modificere sine indlæg? Ikke at det er en stor nødvendighed men jeg tænker at det er muligt nu når vi har accounts.

Brugbart svar (1)

Svar #11
07. oktober 2002 af Jean

Vi synes ikke at der skal være mulighed for at ændre sine indlæg, hellere lave et indlæg mere.

Jeg tror at en stor del af overskueligheden i et forum forsvinder hvis man får mulighed for ændre i indlægget. Dette er vel også derfor man ikke kan gøre det andre steder, som f.eks. usenet.

Brugbart svar (1)

Svar #12
07. oktober 2002 af Kaare (Slettet)

Tja... hovedparten af de fora jeg besøger giver faktisk mulighed for at redigere i indlæg og jeg har faktisk kun én gang oplevet at det gav et problem. Det plejer bare at være en rar lille detalje for at man kan rette eventuelle fejl som man helst ikke vil citeres for. Den ene gang jeg oplevede et problem var i et forum hvor jeg var i gang med en ret ambitiøs debat og modstanderen så begyndte at "snyde" ved at ændre det jeg havde citeret ham for - men dette problem var vel at mærke udelukkende et reelt problem fordi der i det specifikke forum ikke var mulighed for at se hvornår indlægget var blevet ændret. For øvrigt skulle den slags debatter helst ikke opstå i et forum som studi.dk. Men anyway... det er for så vidt ikke så vigtigt - bare en rar lille detalje :)

Brugbart svar (1)

Svar #13
08. oktober 2002 af Christian (Slettet)

Jeg synes det ville være virkelig godt, hvis der i ens info stod, hvilke opgaver man har lagt op her på sitet. Desuden vil jeg mene at brugernavnet på den, som har lagt en given opgave op på dette site, skulle være at finde under de enkelte opgavebeskrivelser. Formålet med dette kunne være, at det evt. blev mere attraktivt at lægge alle sine opgaver op på siden, og så ville det jo også være enormt rart, hvis man kunne tage kontakt med en forfatter af en given opgave, idet man således kunne diskuttere opgavens indhold, og få indblik i eventuelle erfaringer opgaveskriveren skulle have gjort sig under sin arbejdsproces.

Jeg har forresten flere forslag til, hvordan jeg synes, dette site kunne blive bedre - ville i være åbne over for noget konstruktiv kritik og forslag? I givet fald, hvordan vil i modtage disse - gennem e-mail eller forum?

Venlig hilsen,

Christian

Svar #14
08. oktober 2002 af Sam

-> Kaare

Jeg overvejer lige det med om det skal være muligt at redigere i sine forumindlæg. Hvis det skal indføres, hvilke funktioner skal der så være? Du skrev selv at man skulle kunne se at et indlæg var blevet redigeret, er der mere?

-> Christian

Du har modtaget en e-mail.

Alt det du nævner er skam på vej!

Brugbart svar (1)

Svar #15
09. oktober 2002 af Christian (Slettet)

Det ser jeg frem til :)

Brugbart svar (1)

Svar #16
09. oktober 2002 af Kaare (Slettet)

Nej jeg tror ikke der er så mange andre features der ville være relevante i den forbindelse udover selvfølgelig en dato for hvornår den senest er blevet redigeret. Jeg er også stødt på fora hvor man kan se dato for hver gang indlægget er blevet redigeret men det kan godt være lettere forvirrende...

Brugbart svar (1)

Svar #17
31. oktober 2002 af SP anonym (Slettet)

l

Brugbart svar (1)

Svar #18
07. december 2002 af Shantri (Slettet)

Mange af de sp. som folk stiller, kunne de nemt selv finde ud af i stedet for at vælge den nemme løsning og bare spørge i stedet for at tænke selv. Kunne det ikke være praktisk til hvert fag at have tilknyttet en link mappe, f.eks. Biologi - www.bioweb.dk osv. Så kunne man dele relevante sider med hinanden om emnet?

bare et forslag

Brugbart svar (1)

Svar #19
15. december 2002 af MarieBS (Slettet)

Angående rangsystemet kom jeg til at tænke på, om det var muligt at lade antallet af uploadede opgaver tælle med. Det bliver måske lidt indviklet, men jeg tror det ville motivere mange til at uploade flere opgaver.

Svar #20
15. december 2002 af Sam

Lyder som en god ide!

Kom endelig med flere gode forslag!


Forrige 1 2 Næste

Der er 40 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.