Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Kapacitetsstyring
14. maj 2006 af
Rojda (Slettet)
hej:)
vil hører om der er nogen der ved om hvordan man beregner Maskintid ud, når man laver en afsætningsplan.....
vil hører om der er nogen der ved om hvordan man beregner Maskintid ud, når man laver en afsætningsplan.....
Svar #1
14. maj 2006 af funkyangel (Slettet)
Maskintid pr. stk. x afsætning / 60
Ex. fra bogen
Maskintid pr. stk = 6 min
afs. = 10.000
(6x10.000)/60 = 1000
Mener det er sådan..
Ex. fra bogen
Maskintid pr. stk = 6 min
afs. = 10.000
(6x10.000)/60 = 1000
Mener det er sådan..
Skriv et svar til: Kapacitetsstyring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
