Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Eksamen.... HJÆLP!

03. juni 2006 af Ralphi (Slettet)
Hej med jer! Er der nogen af jer, der har været til eksamen i Eø? Er bare lidt interesseret i at vide, hvad det helt præcist er man skal kunne. Ved godt at man trækker et spørgsmål og skal forklare regnskab eller model for en virksomhed, men er der noget der er helt specielt godt at kunne? Skal man fx bruge det med aktier til noget.. Håbre nogen vil svare...!

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2006 af cdc (Slettet)

hmm min erfaring var at man bare skal sørge for at lire så mange af teorierne af, og så være tekstnær (altså hele tiden begrunde ud fra teksten).

Svar #2
06. juni 2006 af Ralphi (Slettet)

andre der har nogle gode råd???

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2006 af kniversen (Slettet)

Generelt set er det, som CDC siger, vigtigt at kunne de grundlæggende teorier og ikke mindst modeller. Det er det, der skal til for at få en karakter omkring 7-9.. Hvis du vil højere op, er det endvidere godt at kunne perspektivere lidt til det omgivende samfund. Eksempel med investering (kap. 7):
Du har forklaret hvorledes man beregner om en investering er lønsom og evt. har du også vurderet den anvendte kalkulationsrente. Især til det sidstnævnte, vil det være godt at kunne inddrage ting som markedsrenten, inflation, konjunkturer mv. Det giver virkelig pote.


Skriv et svar til: Eksamen.... HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.