Engelsk

Engelsk... Salesletter

22. januar 2004 af Dunner (Slettet)
Hej! Jeg har fået til opgave at: Write a sales letter to buisness of your choice. The letter has to "sell" the island, so we will have a lot of guests. Be observant of the rules of "letter writing".

Og det har jeg så gjort!!! det kunne være dejligt hvis den lige kunne blive rettet igennem...
På forhånd tak!



Cubanja Travels A/S
Phone no. 212-352-4044
FAX: 212-352-1311

Trading Company A/S
Algade 36B
9000 Aalborg

Dear Sir

As a little variety in weekday we can now offer you an exclusive trade to our special holiday paradise. Where there are possibilities for a lot of funny and relaxing activities. Some few examples could be bungi-jump, water skiing, fitness, casino and guided tours. We have guides from the most of Europe and therefore you can off cause be guided on the language you prefer.
Our hotel that bears the name “Hotel Rayo de sol” has everything what you have ever dreamed about. Every night there is entertainment from different bands or stand ups all with their special mark. In the daytimes you can relax in the swimming pool or on the beach, which only is 200 m from the hotel.

The prices are also very attractive. The price for a double room in one week is so cheap as 4890 DKr. That is very cheap if you look on the very high quality of our rooms.

You can get more information in our brochure, which you can get on our phone.

We are looking forward to see you.

Yours sincerely

Cubanja Travels A/S


Svar #1
22. januar 2004 af Dunner (Slettet)

Ups!!! Den kunne sq ikke lave "
Jeg prøver igen...


Cubanja Travels A/S
Phone no. 212-352-4044
FAX: 212-352-1311

Trading Company A/S
Algade 36B
9000 Aalborg

Dear Sir

As a little variety in weekday we can now offer you an exclusive trade to our special holiday paradise. Where there are possibilities for a lot of funny and relaxing activities. Some few examples could be bungi-jump, water skiing, fitness, casino and guided tours. We have guides from the most of Europe and therefore you can off cause be guided on the language you prefer.
Our hotel that bears the name "Hotel Rayo de sol" has everything what you have ever dreamed about. Every night there is entertainment from different bands or stand ups all with their special mark. In the daytimes you can relax in the swimming pool or on the beach, which only is 200 m from the hotel.

The prices are also very attractive. The price for a double room in one week is so cheap as 4890 DKr. That is very cheap if you look on the very high quality of our rooms.

You can get more information in our brochure, which you can get on our phone.

We are looking forward to see you.

Yours sincerely

Cubanja Travels A/S


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2004 af Laila (Slettet)

Lige nogle ting der springer i øjene:

"Some few examples could be" det lyder lidt underligt, brug istedet a few examples are.


"the most of" glem the.

"you can off cause be" her ville jeg simpelthen slette off cause.

"what you have ever dreamed" erstat what med that.

"Every night there is entertainment from different bands or stand ups all with their special mark." istedet for from brug by, stand ups..mon ikke du her bør tilføje comedians, special mark
lyder ikke rigtig, men kan ikke lige komme på en god formulering..

"you can relax in the swimming" ville bytte in ud med at.

"only is" husk ordstilling

"week is so cheap as " det hedder as cheap as.

"That is very cheap if you look on the very high quality of our rooms." Det lyder ikke godt at du gentager cheap, prøv at finde et andet ord.

"You can get more information in our brochure, which you can get on our phone" can get erstat evt. med find, og så ville en sælger jo nok vedlægge brochuren i salgsbrevet :)

Håber det hjalp lidt!

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2004 af Bambi (Slettet)

Cubanja Travels A/S
Phone no. 212-352-4044
FAX: 212-352-1311

Trading Company A/S
Algade 36B
9000 Aalborg

Dear Sir, (så vidt jeg husker er komma her en vigtig brevskrivningsregel, men er ikke sikker)

(Where)Here (there) are possibilities for a lot of funny and relaxing activities. (Some) A few examples could be bungi-jump, water skiing, fitness, casino and guided tours. We have guides from (the) most of Europe and therefore you can, (off cause) of course, be guided on the language you prefer.
Our hotel that bears the name "Hotel Rayo de sol" has everything (what) you (have) ever dreamed about. Every night there is entertainment from different bands or stand ups all with their special mark. In the daytimes you can relax in the swimming pool or on the beach, which only is 200 m from the hotel.

The prices are also very attractive. The price for a double room in one week is (so) as cheap as 4890 DKr. (That) This is very cheap if you look (on) at the very high quality of our rooms.

You can (get) find more information in our brochure, which you can get (on our phone.) by calling us. (Ikke noget forkert, men jeg, personligt, mener at det lyder bedre.

We are looking forward to see you.

Yours sincerely

Cubanja Travels A/S





Det var lige de hurtigste fejl... check det igennem selv og se om du er enig med mine rettelser....

Charlotte

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2004 af ababab (Slettet)

hey....
lige nogle få rettelser:

bungi-jump = bungey-jump

only is = (omvendt ordstilling) is only

in one week = for one week

the language = that language

mener der er et par stykker endnu.. c",)




Svar #5
22. januar 2004 af Dunner (Slettet)

Nu har jeg kigget lidt på jeres rettelser! Og se hvad der kom ud at det:

Cubanja Travels A/S
Phone no. 212-352-4044
FAX: 212-352-1311


Trading Company A/S
Algade 36B
9000 Aalborg

Dear Sir

Here there are possibilities for a lot of funny and relaxing activities. As a little variety in weekday we can now offer you an exclusive trade to our special holiday paradise. A few examples are bungey-jump, water skiing, fitness, casino and guided tours. We have guides from most of Europe and therefore you can be guided on that language you prefer.
Our hotel that bears the name “Hotel Rayo de sol” has everything you ever dreamed about. Every night there is entertainment from different bands or stand ups comedians all with their special mark. In the daytimes you can relax at the swimming pool or on the beach, which is only 200 m from the hotel.

The prices are also very attractive. The price for a double room for one week is as cheap as 4890 DKr. This is very low price if you look at the very high quality of our rooms.

You can find more information in our brochure, which you can get by calling us.

We are looking forward to see you.

Yours sincerely

Cubanja Travels A/S


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2004 af Bambi (Slettet)

Ups... du mangler første del af din tekst... Jeg havde overset den da jeg rettede den...

Jeg ville sige...

"This is a very low price"

Prøv desuden lige at slå standupkomiker op i en ordbog... Mener at det hedder noget andet...

Ellers ser det bedre ud!

Charlotte

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. januar 2004 af Lieberkuchen (Slettet)

Du skal huske at det hedder "Dear Sirs", hvis man ikke adresserer brevet til en bestemt person i virksomheden...

Skriv et svar til: Engelsk... Salesletter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.