Oldtidskundskab

noter til forsk. værker

11. juni 2006 af kopo (Slettet)
Hej allesammen. Ved godt der er mange noter at finde til old, men der er så mange og det er så forvirrende :( Derfor har jeg oprettet dette indlæg, fordi jeg skal bruge noter til nogle værker, eftersom jeg ikke har noter til hver enkel side, hvilket nok kræves, når man kun kommer op i én side:

HELE Medea

Odyseen: 1., 6., 9.(vers 105-271) og 22. sang (vers 1-255)

Kong Kroisos

I "Herodot i udvalg": "Hvilken forfatning er den bedste ?"

Symposion: kap. 21-37 (sokrates og alkibiades taler)

HELE Sokrates forsvarstale

Jeg vil være taknemlig ud over alle grænser, hvis der er nogen, der har noter til ovenstående. Har virkelig hårdt brug for så mange noter som muligt. Skal op på tirsdag, så alle må gerne svare så snart de ser det her indlæg :)




Brugbart svar (2)

Svar #1
11. juni 2006 af Nitzen (Slettet)

Der ligge altså mange noter til de værker du har nævnt blandt opgaverne. kig dem lige igennem... ;)

Svar #2
11. juni 2006 af kopo (Slettet)

Ja, har set på det. Men det er så uoverskueligt :( Derfor håbede jeg på, om der ikke var nogen der gad at lægge deres ud eller e-maile dem til mig? Har i forvejen så lidt tid, så tror heller ikke jeg får tid til at lede efter noter m.m.

Svar #3
11. juni 2006 af kopo (Slettet)

Har lige været inde at kigge igen. Synes at mange af indlæggene indeholder mange spgm. m.m., som jeg - undskyld; ikke for at være uhøflig - ikke kan bruge til meget. Det jeg har brug for er rene noter. Nogen der kan hjælpe???

Svar #4
11. juni 2006 af kopo (Slettet)

Ups, var inde og tjekke under opgaver. Der fandt jeg en del noter, men mangler stadig nogle til 22.sang i odyseen. Det må meget gerne være en grundig gennemgang side for side eller vers for vers, hvis muligt. Men ellers tager jeg gerne imod alt. Er der nogen der kan hjælpe???
I må også gerne svare, hvis i har nogle gode noter til de ting, jeg har nævnt i #0. Det, der gør mig lidt nervøs, er at jeg måske ikke har noter til hver side og er derfor bange for, at jeg kommer i tidsnød til eksamen, fordi jeg skal rode rundt i noterne.... :( Skal jeg begynde at skrive mine noter om eller hvad ? (skal op på tirsdag). Er der ikke nogen der vil være søde at svare ??? Føler virkelig jeg er på bar bund...

På forhånd tak :)

Skriv et svar til: noter til forsk. værker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.