Afsætning

Afsætning A eksamen.. HJÆLP

12. juni 2006 af Sa'Sia (Slettet)
Hej alle..
Jeg har lavet et projekt i afsætning, som jeg selvføgelig skal os og forsvarer her på fredag..! Men jeg er i tvivl om hva jeg helt præcis skal fremlægge det for lærer og censor..! Jeg har skrevet om videreudvikling af PS2 (PLAYSTATION), Så den bliver mere pige-orinterede, og har derefter eksporterede til Finland..!
Nogle super gode ideer til hvad jeg kan forlægge det til eksamen..?
Håber alle vil svare..

Hilsen Sofie :D

Brugbart svar (2)

Svar #1
13. juni 2006 af _-Mette_- (Slettet)

Først fremlagde jeg det man nu får til eksamen, så er halvdelen af tiden i hvertfald gået! Så tog jeg en PLC kurve (Havde vi ikke med i projektet) og fremlagde den for Danmark og så det andet land hvor langt man nu er i forhold til hinanden bla bla bla... Og for alt i verdenen, hvis du har opdaget nogen fejl i rapporten så nævn det! Men ellers er bla. vækststrategier også en rigtig god ting at fremlægge/gå i dybten med!

Brugbart svar (2)

Svar #2
13. juni 2006 af Tinasss (Slettet)

Tag fat i noget du ikke har haft med i rapporten. Boston fx, kan fortælle meget om virksomhedens SBU'er, hvilket måske vil ændre din konklusion, så dette punkt er godt hvis du ikke har det med? Ellers bare brug en anden vigtig model du ikke har brugt i din rapport. Bare ikke gentag, og lav ikke noget alt for indlysende og let, som SWOT fx!

Skriv et svar til: Afsætning A eksamen.. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.