Engelsk
Mega - Krise!!
25. september 2006 af
Sasha.k (Slettet)
Hej med jer alle.
Jeg er i VIRKELIG tidspres!
Jeg har oversat følgende sætninger. Men jeg mangler, at tilføje, hvad der er ADJEKTIV og hvad der er ADVERBIUM.
Vil I ikke nok hjælpe mig? :(
I did well at the exam, though I’m not completely satisfied with the result.
She arrived rather late and had barely stepped inside when the party suddenly stopped.
You must come straight/directly home from school and do your homework thoroughly.
It is completely impossible to make him behave reasonably/properly.
We had tinned food, which of course tasted awfully.
He called yesterday and said that he would probably be there in a short while.
Don’t be silly- you can easily do it.
“The Women Of Brewster Place” is a very good book, muck better than the sequel “Linden Hills”
The plane departs at 7:30 so we must be at the airport no later than 6:45, which is much earlier than we thought.
Some people certainly use too much money on CD’s.
EU is an international political union of European countries which many Danes feel is politically intervening too much in national matters.
On the other hand, Social Democracy is a national political party which doesn’t have much influence internationally speaking.
It is truly impossible to see if that diamond is real, or if it is an amazingly good copy.
Muhammed Ali undoubtedly packs a serious, good punch, but he will most likely, not be able to beat the extraordinarily fast Englishman.
- På forhånd tak.
Jeg er i VIRKELIG tidspres!
Jeg har oversat følgende sætninger. Men jeg mangler, at tilføje, hvad der er ADJEKTIV og hvad der er ADVERBIUM.
Vil I ikke nok hjælpe mig? :(
I did well at the exam, though I’m not completely satisfied with the result.
She arrived rather late and had barely stepped inside when the party suddenly stopped.
You must come straight/directly home from school and do your homework thoroughly.
It is completely impossible to make him behave reasonably/properly.
We had tinned food, which of course tasted awfully.
He called yesterday and said that he would probably be there in a short while.
Don’t be silly- you can easily do it.
“The Women Of Brewster Place” is a very good book, muck better than the sequel “Linden Hills”
The plane departs at 7:30 so we must be at the airport no later than 6:45, which is much earlier than we thought.
Some people certainly use too much money on CD’s.
EU is an international political union of European countries which many Danes feel is politically intervening too much in national matters.
On the other hand, Social Democracy is a national political party which doesn’t have much influence internationally speaking.
It is truly impossible to see if that diamond is real, or if it is an amazingly good copy.
Muhammed Ali undoubtedly packs a serious, good punch, but he will most likely, not be able to beat the extraordinarily fast Englishman.
- På forhånd tak.
Svar #1
25. september 2006 af Chick (Slettet)
Brug din tid fornuftigt - kom med dit eget bud.
Adjektiv = tillægsord (eks. smuk,gul, klog)
Adverbium = biord (eks. nu, længe, her)
Adjektiv = tillægsord (eks. smuk,gul, klog)
Adverbium = biord (eks. nu, længe, her)
Svar #2
25. september 2006 af -Zeta- (Slettet)
De ord med "-ly" på er adverbier (Ét adverbium) så vidt jeg husker.
Correct me if I'm wrong.
Correct me if I'm wrong.
Svar #3
25. september 2006 af Irrelevant (Slettet)
#2 Det er rigtigt, men nogle af dem er ikke så nemme at genkende (f.eks. well).
Et adjektiv er et ord, der siger noget om en person, som #1 også siger - et tillægsord.
Et adverbium siger noget om, HVORDAN tingene gøres, eller graden af tingene.. Ja, kan ikke helt forklare det. Det står vel i din grammatikbog?
Et adjektiv er et ord, der siger noget om en person, som #1 også siger - et tillægsord.
Et adverbium siger noget om, HVORDAN tingene gøres, eller graden af tingene.. Ja, kan ikke helt forklare det. Det står vel i din grammatikbog?
Skriv et svar til: Mega - Krise!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
