Kommentarer til Studieportalen.dk

HTX

12. november 2006 af lauraperby (Slettet)
Når jeg vil rette min profil bliver jeg bedt om også at vælge institutionstype. Jeg går på Roskilde Tekniske Gymnasium. Denne institution kan jeg ikke se nogle steder. Jeg vil gå ud fra at den skal ligge under gymnasier eller tekniske skoler. Jeg ser heller ikke andre HTX`er under jeres institutioner. Hvordan kan det være? Det virker som om HTX bliver overset, vi er ikke det samme som almene gymnasier men bestemt heller ikke det samme som teknisk skole. Der er også flere fag der mangler på opgave siderne. Jeg er udemærket klar over at listen ville blive uoverskueligt lang hvis man skulle have alle de valgfag med der bliver tilbudt rundt omkring, men hvad med fag som Teknologi historie og teknik, som er obligatoriske på HTX...???

Brugbart svar (2)

Svar #1
19. november 2006 af Jean

Jeg kan nu godt finde 'Roskilde Tekniske Skole' under Tekniske skoler.

Hvad angår opgaverne ligger der enten ingen eller meget få i de fag du nævner, og vi har derfor valgt at have dem i kategorien andet. Hvis billedet ændrer sig vil vi selvfølgelig lave ændringerne derefter.


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. juni 2010 af Mellemdrømmeoghåb

Ved godt at denne er meget gammel, men "Roskilde Tekniske Skole"??? Var hele pointen ikke at HTX IKKE er en teknisk skole, men et gymnasium? (:


Skriv et svar til: HTX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.