Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
HD: Priselasitet
14. november 2006 af
wayway (Slettet)
Jeg startede her til efteråret på HD, og mine matematiske kundskaber er stort set glemt, så hvis der er en som kan forklarer hvordan dette hænger sammen, så bliver jeg en glad mand.
Fastlæggelse af prisafsætningsfuntion udfra
1. (P,Q) = (9,8) & Ep(P=3)= -0,25
Resultat = -0,75+15
2. (P,Q) = (8,5) & Ep(Q=2,5)= -5
Resultat = -0,8+12
er der lige en som kan lave mellemregninger til dette og hvad hovedregler til dette hedder.
Fastlæggelse af prisafsætningsfuntion udfra
1. (P,Q) = (9,8) & Ep(P=3)= -0,25
Resultat = -0,75+15
2. (P,Q) = (8,5) & Ep(Q=2,5)= -5
Resultat = -0,8+12
er der lige en som kan lave mellemregninger til dette og hvad hovedregler til dette hedder.
Svar #1
14. november 2006 af Madsst (Slettet)
Du kan kigge på disse forelæsningsslides: http://isis.ku.dk/kurser/index.aspx?kursusid=24904&xslt=simple6¶m1=131628¶m8=false
Skriv et svar til: HD: Priselasitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
