Engelsk
rettede udgave zeta
14. november 2006 af
Lisa02 (Slettet)
hej.. nu har jeg set på dem, og der er et par steder hvor j ikke kunne finde fejlene, men her er de så:
1) Oh my good, I almost ran 10 kilometre yesterday.
2) Her face was totaly filled up with a lots of make-up, yesterday.
3) Michael said to me you wasn’t comming to school, because you mom hit you, is that true?
4) Congratulations for your birthday, last week.
5) No one told me the truth.
6) Why did white people treat black people as their were animals back in time?
7) Well grandpa, my parents told me yesterday, that it was time to say goodbye to grandmother, but I didn’t really understood why.
8) Sorry Michael, I thought our relationship would be better with the time going, but I was unfortunately wrong. I’m sorry to say it, but I don’t have the same feelings for you as I did.
9) Three month ago, I were/was to a really cool party.
10) I did hate you before, but now I love you.
1) Oh my good, I almost ran 10 kilometre yesterday.
2) Her face was totaly filled up with a lots of make-up, yesterday.
3) Michael said to me you wasn’t comming to school, because you mom hit you, is that true?
4) Congratulations for your birthday, last week.
5) No one told me the truth.
6) Why did white people treat black people as their were animals back in time?
7) Well grandpa, my parents told me yesterday, that it was time to say goodbye to grandmother, but I didn’t really understood why.
8) Sorry Michael, I thought our relationship would be better with the time going, but I was unfortunately wrong. I’m sorry to say it, but I don’t have the same feelings for you as I did.
9) Three month ago, I were/was to a really cool party.
10) I did hate you before, but now I love you.
Svar #1
14. november 2006 af Katrine (Slettet)
1. good = god
God = gud
2. Jeg vil vælge at indlede sætningen med bi-leddet, altså sige Yesterday, her face was..
totaly = totally
Det hedder bare filled i dette her tilfælde
Det hedder enten A LOT OF eller LOTS of
3. "You" has a verb in the plural. Dvs, You are, you were etc.
Du mangler et r på det you, du har før "mom". Jeg vil altid foretrække den fulde form, mother.
4. Her er "last week" ikke et bi-led og derfor skal der ikke komma lemmel birthday og last.
5. their = deres
they = dem
7. ALDRIG komma foran "that"
Hvorfor grandpa og ikke grandma? Hvorfor grandmother og ikke grandfather? Consistency please
9. was
10. Du kan også sige "I hated" med mindre du vil stresse meningen.
God = gud
2. Jeg vil vælge at indlede sætningen med bi-leddet, altså sige Yesterday, her face was..
totaly = totally
Det hedder bare filled i dette her tilfælde
Det hedder enten A LOT OF eller LOTS of
3. "You" has a verb in the plural. Dvs, You are, you were etc.
Du mangler et r på det you, du har før "mom". Jeg vil altid foretrække den fulde form, mother.
4. Her er "last week" ikke et bi-led og derfor skal der ikke komma lemmel birthday og last.
5. their = deres
they = dem
7. ALDRIG komma foran "that"
Hvorfor grandpa og ikke grandma? Hvorfor grandmother og ikke grandfather? Consistency please
9. was
10. Du kan også sige "I hated" med mindre du vil stresse meningen.
Svar #2
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Enig med Katrine, og lige lidt mere:
1. kilometre --> kilometres
3. comming --> coming
4. Evt. "happy birthday last week" for at undgå præpositionen.
6. their --> they were
7. back in time (evt. in the old days)
8. did --> had
9. month --> months
1. kilometre --> kilometres
3. comming --> coming
4. Evt. "happy birthday last week" for at undgå præpositionen.
6. their --> they were
7. back in time (evt. in the old days)
8. did --> had
9. month --> months
Skriv et svar til: rettede udgave zeta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
