Andre fag
forslag!
04. marts 2004 af
james bond (Slettet)
Hvis man skal skrive om hvilke fordele og ulemper en virksomhed har ved at lade en prominent person optræde som reklamesøjle for sig, hvilke ting kunne man så komme ind på
Totalt på bar bund her
Totalt på bar bund her
Svar #1
04. marts 2004 af Cas_sen (Slettet)
For at blive taget seriøs, kunne du starte med at nøjes med, at skrive ét emne!
Fordele: fans følger idol -->køber produkt = fælles om at styrke hinandens brands. asociationer, mellem brand og person. prominente personer = verdenskendt, mange brands er regionaltkendt => hurtig vinde markedsandele.
Ulember --> gossip og dumheder fra den kendte smitter af på brandet, og kan sørger for en lynhurtig nedgang. hvis en skuespiller bliver skilt/utro, drikker, narko mv. eller bare indspiller en dårlig film. der skal ikke meget til. De skal også kigge på hvem konkurrenter bruger fx:
Coca Cola <--> Pepsi
Britney <--> Christina
Godt eksempel på to konkurrerende brands benytter to konkurrerende "prominente personer" (rivaler)
det var bare en hurtig idétømning
Fordele: fans følger idol -->køber produkt = fælles om at styrke hinandens brands. asociationer, mellem brand og person. prominente personer = verdenskendt, mange brands er regionaltkendt => hurtig vinde markedsandele.
Ulember --> gossip og dumheder fra den kendte smitter af på brandet, og kan sørger for en lynhurtig nedgang. hvis en skuespiller bliver skilt/utro, drikker, narko mv. eller bare indspiller en dårlig film. der skal ikke meget til. De skal også kigge på hvem konkurrenter bruger fx:
Coca Cola <--> Pepsi
Britney <--> Christina
Godt eksempel på to konkurrerende brands benytter to konkurrerende "prominente personer" (rivaler)
det var bare en hurtig idétømning
Skriv et svar til: forslag!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
