Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Virk.øko del2

02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)
hej hvem vil se om dette er rigtig? og så kommer der lige et link mere senere er ved at skrive opgaven ind og den kunne jeg tænke mig hjælp til så hæng ved..

http://peecee.dk/?id=14875

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2006 af Cas_sen (Slettet)

Hej,

Spørgsmål 2 og 3 er ikke korrekt.

Slå op under saldometoden i din bog og du vil se en model og beskrivelse der fortæller dig at saldometoden går ud på at man hvert år i levetiden afskriver en fastprocentdel på den tilbageværende bogførte værdi af aktivet.

EKSEMPEL

Afskrivningsplan
Saldometode 20%

År BVP Afskrivning BVU
1 460.000 92.000 368.000
2 368.000 73.600 294.400
3 294.400 58.880 235.520
4 235.520 47.104 188.416
5 188.416 37.683 150.733

BVP = Bogført værdi primo
BVP = Bogført værdi ultimo

Desuden skal du vidst vaske skærmen på din lommeregner, hvis du ligesom dit wordark siger kan få 20% af 460.000 til at være 9.200. :-)

Svar #2
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

hej her er opgave 2 nogle der kan hjælpe med den???

http://peecee.dk/?id=14885

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2006 af Cas_sen (Slettet)

Hvad er det du ikke kan finde ud af? Prøv at lav den, så kan vi rette.

Svar #4
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

Ok opgave 2 og 3 er hermed rettet tusind tak

Svar #5
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

jeg kan ikke finde ud af noget som helst i denne aflevering desværre, jeg vil ikke have løsningerne bare et skub i gang

Svar #6
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

skal jeg f.eks. sig ved kolding 10.034.000-4.187.000=5847000 kr, er det så det der skal stå i første kasse under kolding?

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. december 2006 af Cas_sen (Slettet)

Du skal bare sætte tallene ind i skemaet og regne de forskelige bidrag ud.

Som du selv påpeger er det i kolonne "kolding"
Omsætning: 10.034.000
- Vareforbrug: 4.187.000
-------------------------------
Bruttofortjeneste: 5.847.000

Så er det bare at forsætte nedad, samt at lave det samme for de øvrige byer samt en total.

Svar #8
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

uuuh ha jeg gør det svære end det er

Svar #9
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ok jeg er dum jeg ved det.. men hvilket af det er bruttofortjeneste
dækningsbidrag
markedsføringsbidrag
indtjeningsbidrag

Svar #10
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

markedsføringsbidrag er det salgsfremmende omk i alt eller hvordan hænger det sammen

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)

MF-bidrag er dit dækningsgrad minus salgsfremmende omk. IKKE salgsfremmende omk i alt

Brugbart svar (0)

Svar #12
02. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)

*Dækningsbidrag - ikke dækningsgrad

Svar #13
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ååh dvs det tal jeg fik i første udregning omsætning - vareforbrug = bruttofortjeneste ??
og bruttofortjeneste - variable salgsomk = dækningsbidrag osv

Svar #14
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ååh dvs det tal jeg fik i første udregning omsætning - vareforbrug = bruttofortjeneste ??
og bruttofortjeneste - variable salgsomk = dækningsbidrag osv

Svar #15
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ååh dvs det tal jeg fik i første udregning omsætning - vareforbrug = bruttofortjeneste ??
og bruttofortjeneste - variable salgsomk = dækningsbidrag osv

Svar #16
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

ihh tis jeg gør noget forkert for det kommer til at være minus i en af kasserne hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #17
02. december 2006 af Cas_sen (Slettet)

Kolding Haderslev Åbenrå I alt
Omsætning 10.034.000 6.961.000 4.216.000 21.211.000
- Vareforbrug 4.187.000 2.948.000 1.523.000 8.658.000
Bruttofortjeneste 5.847.000 4.013.000 2.693.000 12.553.000
- Variable salgsomkostninger 450.000 350.000 250.000 1.050.000
Dækningsbidrag 5.397.000 3.663.000 2.443.000 11.503.000

Svar #18
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

jaja det har jeg lavet men når jeg kommer til kassen med Markedsføringsbidrag-kontante kapacitetsomk. giver det jo minus de kapacitetsomk i alt er 7.062.000 men skal jeg dividere det tal med 3 eller hvad??

Svar #19
02. december 2006 af LiseKirstine (Slettet)

hov går allerede i stå ved dækningsbidrag - salgsfremmende omk

Skriv et svar til: Virk.øko del2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.