Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
hjælp nu plz.
09. december 2006 af
Camz (Slettet)
kig opgaven igennem plz...
Et af de produkter, som sælger bedst er nogle sko, som sælges til detailforhandler for kr. 150 pr. par. De variable enhedsomkostninger (VE) er kr. 40 for et par shorts.
De har desuden overvejet at leje et ekstra produktionsanlæg til fremstilling af skoene. Man regner med, at kapacitetsomkostningerne i så fald vil stige med kr. 380.000 pr. år.
jeg skal Beregne, hvor mange par ekstra sko der mindst skal sælges, for at lejen af produktionsanlægget er lønsom.
380000/(150-40) = 3455stk...
De overvejer at indføre salgsprovision til sælgerne, således at de får kr. 20 i salgsprovision for hvert par solgte sko.
380000/(150-40-20) = 4222stk...
stemmer det?????
Knus fra CaMz
Et af de produkter, som sælger bedst er nogle sko, som sælges til detailforhandler for kr. 150 pr. par. De variable enhedsomkostninger (VE) er kr. 40 for et par shorts.
De har desuden overvejet at leje et ekstra produktionsanlæg til fremstilling af skoene. Man regner med, at kapacitetsomkostningerne i så fald vil stige med kr. 380.000 pr. år.
jeg skal Beregne, hvor mange par ekstra sko der mindst skal sælges, for at lejen af produktionsanlægget er lønsom.
380000/(150-40) = 3455stk...
De overvejer at indføre salgsprovision til sælgerne, således at de får kr. 20 i salgsprovision for hvert par solgte sko.
380000/(150-40-20) = 4222stk...
stemmer det?????
Knus fra CaMz
Skriv et svar til: hjælp nu plz.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
