IT
hyperlinks til sider på nettet (haster)
27. december 2006 af
tralalalala (Slettet)
Hej,
jeg skal lave et link til et kort fra de gule sider, der tilbyder en service, hvor man kopierer en html-kode med de oplysbinger man har givet i form af adresse m.m. - altså en unik html-kode
jeg arbejder i front page og har en linje der heddder "klik her for kort"
hvordan laver jeg denne linje til et link, der linker til den html-kode jeg har kopieret fra de gule sider?
mange tak på forhånd
jeg skal lave et link til et kort fra de gule sider, der tilbyder en service, hvor man kopierer en html-kode med de oplysbinger man har givet i form af adresse m.m. - altså en unik html-kode
jeg arbejder i front page og har en linje der heddder "klik her for kort"
hvordan laver jeg denne linje til et link, der linker til den html-kode jeg har kopieret fra de gule sider?
mange tak på forhånd
Svar #1
27. december 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg bruger ikke selv Windows (endsige Front Page), men måske kan du bruge noget af det der står på følgende hjemmeside:
http://www.stemnet.nf.ca/~blane/writing.htm#links
Jeg bruger ikke selv Windows (endsige Front Page), men måske kan du bruge noget af det der står på følgende hjemmeside:
http://www.stemnet.nf.ca/~blane/writing.htm#links
Svar #2
27. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)
Et link er bygget op således:
<a href="http://www.LINKTILSIDEN.dk" target="_blank" title="Klik her for kort">Klik her for kort</a>
Koden i mindre bid:
a = link
href = Reference - altså sti til siden du linker til
target = Hvordan siden åbnes. _blank betyder, at siden åbnes i et nyt vindue (kan også være _parent, _self, eller navnet på en frame, hvis du anvender dette).
title = Den lille tekst i gul ramme der popper op, når du kører musen over linket
= Linkkoden lukkes igen
Teksten imellem og er den tekst folk kan læse på din side, og trykke på.
Du skal ind i kodevisning for at sætte dit link ind. Start med at sætte det jeg har sætte det ind jeg har skrevet herover, og sæt så koden fra dgs.dk ind i href=" "
#1 HTML er da det samme uanset OS og program
<a href="http://www.LINKTILSIDEN.dk" target="_blank" title="Klik her for kort">Klik her for kort</a>
Koden i mindre bid:
a = link
href = Reference - altså sti til siden du linker til
target = Hvordan siden åbnes. _blank betyder, at siden åbnes i et nyt vindue (kan også være _parent, _self, eller navnet på en frame, hvis du anvender dette).
title = Den lille tekst i gul ramme der popper op, når du kører musen over linket
= Linkkoden lukkes igen
Teksten imellem og er den tekst folk kan læse på din side, og trykke på.
Du skal ind i kodevisning for at sætte dit link ind. Start med at sætte det jeg har sætte det ind jeg har skrevet herover, og sæt så koden fra dgs.dk ind i href=" "
#1 HTML er da det samme uanset OS og program
Svar #3
27. december 2006 af SomeOneMore (Slettet)
#0 Husk at sætte kodestykket ind på siden, I STEDET FOR den tekst du allerede har stående med "Klik her for kort" (Altså også sætte det ind på helt det samme sted på siden)
Skriv et svar til: hyperlinks til sider på nettet (haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
